Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată actrița Tülin Yazkan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

,
Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o tanara actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Tülin Yazkan este considerată în Turcia, una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din breasla tânără.


In articol:

Tülin Yazkan este o adevărată revelație a cinematografiei din Turcia. La doar 31 de ani, actrița a reușit să cucerească iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului ei dasavarsit și a frumuseții sale angelice.

Publicul din România a cunoscut-o de curând în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care această joacă rolul suavei Menekse, o tânăra ce provine dintr-o familie modestă, care suferă teribil din dragoste rănită.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, alaturi de colegii sai din serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului!

Tülin Yazkan s-a născut în anul 1991, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și au îndrumat-o spre domeniul actoriei. Astfel, micuța și talentată Tulin a început să joace teatru încă din timpul liceului, unde a fost cooptată de echipa școlii. Iar la vârstă majoratului, Tülin Yazkan a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu brio.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o tanara actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

În anul 2014 a primit primul ei rol într-un serial de televiziune, Yılanların Öcü, care i-a adus primul pas către celebritate și către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi alte cinci roluri jucate în seriale de excepție, care de asemenea i-au adus mari satisfacții profesionale. Cel mai important rol din carieră să de până acum este cel jucat în serialul Fiica ambasadorului, între anii 2019 și 2021, în care a interpretat-o pe Menekse, o tânăra ce a suferit mult din dragoste și a luptat prin toate mijloacele pentru a câștigă iubirea bărbatului de care se îndrăgostise.

Citeste si: Câți ani au actorii din serialul Fiica ambasadorului, în viața reală? Iată ce diferență uriașă este între personaje și actori

Dincolo de platourile de filmare, tânăra actrița Tülin Yazkan este o femeie la fel de ambițioasă și de frumoasă. Spre deosebire de multe alte actrițe de vârstă să, Tulin se poate mândri cu o frumusețe naturală de invidiat. Această nu a recurs încă la niciun artificiu sau operații estetice pentru a arată impecabil în lumina reflectoarelor, ci arată superb naturală. Celebra actrița nu se sfiește să posteze imagini inedite în care apare fără pic de machiaj, mandrindu-se cu tenul ei impecabil și cu silueta sa perfectă.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, fara pic de machiaj pe ten

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

Nemții iau cu asalt casele de amanet pentru plata facturilor și altor cheltuieli curente (DW)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Câți ani are Halise din serialul Fiica ambasadorului, în realitate? El este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei actrițe Gonca Cilasun!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies