Câți ani are Halise din serialul Fiica ambasadorului, în realitate? El este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei actrițe Gonca Cilasun!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2022, 14:54
Gonca Cilasun Foto(6)
Gonca Cilasun, o actrita completa
Sursa: Instagram Gonca Cilasun

Îndrăgita Gonca Cilasun este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din generația de aur a Turciei.

Cu peste treizeci de ani de experiență în actorie, Gonca Cilasun a cucerit telespectatorii cu rolurile sale magistral interpretate de-a lungul carierei sale și ocupă un loc fruntaș printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Câți ani are Halise din serialul Fiica ambasadorului?

Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița Gonca Cilasun încă din anul 2017, când a jucat în distribuția serialului Kosem, într-un rol secundar, iar apoi în producția La răscruce, în anul 2020.

Și în prezent telespectatorii o pot urmări pe îndrăgita actrița în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Halise Efeoglu, mama protagonistului Sancar.

Gonca Cilasun s-a născut în anul 1966, în orașul Istanbul, într-o familie modestă. Aceasta a absolvit Facultatea de Limbă Turcă, Istorie și Geografie, Departamentul de Actorie, în cadrul Universității din Ankara. Încă din perioada adolescenței, Gonca Cilasun și-a dorit să ajungă o mare actrița, iar destinul avea să-i îndeplinească această dorința.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Până în anul 2010, Gonca Cilasun a jucat pe scenele marilor teatre din Ankara și Istanbul, iar primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 2010, în producția Arka Sıradakiler, care i-a adus un prim pas către celebritate.

Au urmat apoi multe roluri în seriale care au înregistrat mare succes atât în Turcia, cât și peste hotare. În anul 2019 a fost cooptată să joace în serialul Fiica ambasadorului și a fost foarte încântată de toți colegii săi mult mai tineri dar extrem de talentați.

Momente dificile pentru celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Iată ce a pățit îndrăgita actriță zilele trecute și care este în prezent starea sa de sănătate!

Dacă pe plan profesional, Gonca Cilasun s-a bucurat mereu de mari succes, în viață personală lucrurile nu au mers la fel de bine.

Celebra actrița Gonca Cilasun nu s-a căsătorit niciodată și nu are copii. De câțiva ani, această trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un celebrul muzician turc, Engin Hızarcı, însă a preferat să păstreze discreția în privința relației lor.

Citeste si: Aproape 2 milioane de telespectatori, cu ochii pe serialul „Fiica Ambasadorului” Kanal D, lider de audiență la nivelul întregii țări

 


Cookies