Kadir din serialul "La rascruce", transformare incredibila pentru noua productie la care filmeaza! Iata cum arata acum seducatorul actor Kivanc Tatlitug!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 14:42
Kivanc Tatlitug alaturi de partenera sa, Elcin Sangu, din serialul La rascruce
Sursa: Instagram

Celebrul Kivanc Tatlitug este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia!

Desi are doar 37 de ani, carismaticul actor Kivanc Tatlitug a acumulat o experienta in cariera de 16 ani, timp care a jucat in numeroase seriale si filme artistice de mare succes si totodata a primit poate cele mai multe distinctii si premii importante in cadrul celor mai de aploare festivaluri de film din Turcia si de peste hotare.

Publicul din Romania l-a cunoscut pe carimaticul actor Kivanc Tatlitug inca din anul 2008, cand a jucat in serialul "Iubire ascunsa", difuzat la Kanal D, apoi in anul 2015 a jucat in productia "In dragoste si in

razboi", la Kanal D, iar in anul 2021, indragitul actor a jucat si in serialul "La racruce", care i-a adus mare succes, propulsandu-l pe culmile cele mai inalte ale performantei actoricesti.

Kadir din serialul "La rascruce", transformare fizica incredibila!

Kivanc Tatlitug s-a nascut in 1983, in orasul Adana, in Turcia. Desi parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc deosebit, Kivanc a decis peste ani sa devina un fotomodel, reusind in scurt timp sa dobandeasca notorietate si succes chiar si pe plan international.


Desi a devenit un fotomodel de succes, Kivanc nu a renuntat nici pasiunea pentru sport si pentru actorie, alte doua mari pasiuni ale sale, ci dimpotriva a reusit sa le imbine pe toate cu brio asa cum isi propusese in adolescenta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Desi ajunsese sa joace la cluburi mari de baschet din Turcia, Kivanc Tatlitug a decis la un moment dat sa renunte la sportul de performanta si sa se dedice doar modelingului si actoriei.

Acesta a primit primul sau rol intr-un serial de televiziune in anul 2005, intitulat "Gümüş", care i-a adus un prim pas catre cariera stralucita de astazi. Au urmat apoi multe alte roluri importante care l-au propulsat printre cei mai talentati si apreciati actori ai Turciei. Treptat, tanarul Kivanc a fost nevoit sa renunte si la modeling din cauza lipsei de timp, dedicandu-se doar actoriei.

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!

In anul 2019 a fost cooptat sa joace in distributia serialului "La rascruce" ("Çarpışma"), care i-a adus cele mai mari satisfactii pe plan profesional. In anul 2020 a primit o noua propunere de nerefuzat de a colabora in cadrul unei productii, intitulata "Bir Denizaltı Hikâyesi" ("O poveste submarina"), realizata pentru platforma Netflix. Pentru acest proiect, actorul Kivanc Tatlitug a fost nevoit sa recurga la o schimbare inedita de look.

Citeste si: Celebrul Kivanc Tatlitug, care a dat viata personajului Kadir din serialul "La rascruce", interventie incredibila in lupta apriga cu incendiile de vegetatie din sudul Turciei! Ce se intampla cu indragitul actor?

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!