Actorul din Fiica ambasadorului, Engin Akyürek, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 10 ian 2022, 11:02

Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Engin Akyürek, chipeșul actor care îl interpretează pe Sancar Efeoglu, bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de Nare (Neslihan Atagul), din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek, cu rolul Sancar, a devenit unul dintre cele mai populare din industria serialelor turcești de succes în întreagă lume, odată cu interpretarea rolului principal masculin în “ Fiica ambasadorului ”.  Actorul, care și-a făcut un nume și peste hotare, prin producțiile în care a jucat de-a lungul vremii, a participat la sondajul site-ului de modă renumit în lume „Be Global Fashion Network”.

Akyürek, care a depășit vedete de renume

mondial, precum Johnny Deep și Adam Lambert, a fost

desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Akin nu renunta la obsesia pentru Nare

Engin Akyürek se află permanent în <agenda> rețelelor de socializare și a presei tabloide, chiar și atunci atunci când nu este implicat într-un proiect.

În serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla. El se îndrăgostește încă din copilărie de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc. Viața însă îi pune la grea încercare, cei doi tineri ajung să se despartă și, când nici nu-și imaginau, iubirea îi supune unui nou test inimaginabil...

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

În această seară, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări noi aventuri prin care vor trece personajele lor favorite din “Fiica ambasadorului”.

Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Caner Cindoruk, Volkan din serialul

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, această poveste fascinantă poveste ce îmbină iubirea, cu devotamentul, lupta pentru viață și, în egală măsură, înfățișează trădarea, suferința și dragostea supremă, dincolo de orice prejudecată.

Citeste si: Câți ani are Halise din serialul Fiica ambasadorului, în realitate? El este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei actrițe Gonca Cilasun!

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.