Cine este și câți ani are carismaticul Loki din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce bolid de lux conduce talentatul actor și cântăreț Furkan Aksoy, în viața reală 

,

Carismaticul actor și cântăreț Furkan Aksoy, care a dat viață personajului Loki în serialul Fiica ambasadorului, se bucură de mare succes în ultimii ani.


In articol:

Născut în anul 1994, în orașul Adıyaman, Furkan Aksoy a crescut și a primit o educație aleasă în sânul unei familii de artiști. Astfel, peste ani, tânărul Furkan a fost îndrumat de părinții săi să urmeze studiile Facultatiide Teatru și apoi să se orienteze și către Facultatea de Muzică, în cadrul Universității Kultur din Istanbul.

Cine este și câți ani are carismaticul Loki din serialul Fiica ambasadorului!

Deși familia lui credea inițial că fiul lor se va îndrepta către actorie pentru a-și construi o carieră solidă, Furkan a decis să se dedice mai întâi muzicii și a început să compună piese pop și chiar să își creeze o trupa de muzică pop, alături de care a făcut furori în Turcia.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Furkan Aksoy, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: dizioyuncu.com]

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor și cântăreț Furkan Aksoy încă din anul 2019, când a jucat în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în rolul Fatih, iar recent acesta a reaparup la Kanal D în producția Fiica ambasadorului, în care a jucat rolul unui tânăr rebel, Loki.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Furkan Aksoy, in serialul Lacrimi la Marea Neagra

[Sursa foto: dizioyuncu.com]

Citeste si: Câți ani au actorii din serialul Fiica ambasadorului, în viața reală? Iată ce diferență uriașă este între personaje și actori

La cei 25 de ani Furkan Aksoy a reușit însă treptat să se remarce și că actor.

Primul lui rol jucat într-un serial de televiziune a fost cel din anul 2017, în producția Sevda Kuşun Kanadında, iar apoi cel de-al doilea rol a fost în serialul Lacrimi la Marea Neagră (2018-2019) și în anul 2020 a fost cooptat în serialul Fiica ambasadorului.

În prezent face parte din elită tinerilor actori din Turcia, dar este recunoscut și drept unul dintre cei mai talentați cântăreți de muzică pop ai momentului, bucurându-se de mare succes în concertele sale. Tânărul Furkan Aksoy a reușit să acumuleze o avere considerabilă deja prin propriile sale forțe și datorită talentului lui desăvârșit. Acesta nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor săi din mediul virtual și ce mașină de lux conduce.

actori turci

Furkan Aksoy, actor si  cantaret talentat 

[Sursa foto: Instagram Furkan Aksoy]

Citeste si: Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Îndrăgita actriță Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, decizie radicală pentru cariera sa!

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies