Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj în memoria fiului său: „Vreau să-l am mereu pe Sebi lângă mine” FOTO

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 11:51

Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj în memoria fiului său: „Vreau să-l am mereu pe Sebi lângă mine” 

 
Sursa: Ziua de Constanța

Într-un gest profund emoționant, tatăl lui Sebi și-a făcut recent un tatuaj în memoria fiului său, în mijlocul unui proces juridic complex care îl privește pe Vlad Pascu.

Vlad Pascu este acuzat de ucidere din culpă în urma accidentului tragic din 2 Mai.

Tatăl lui Sebi, alături de alți părinți îndurerați ale căror vieți au fost schimbate dramatic în urma acelei zile fatale, s-a prezentat la un nou termen al procesului.

Ce reprezintă tatuajul pe care tatăl lui Sebi și l-a făcut în memoria fiului său

În declarația sa, tatăl lui Sebi a mărturisit că, în urma pierderii fiului său, a ajuns să piardă orice urmă de speranță.

Gestul de a-și tatua corpul în memoria lui Sebi reprezintă o modalitate de a onora amintirea fiului său și dorințele sale neîndeplinite.

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, s-a prezentat joi la Judecătoria Mangalia cu o poză înrămată a fiului său, iar pe brațul drept, acesta avea un mesaj în engleză, adresat copilului său: „I will always wonder who you would have become” (trad.

„Mă voi întreba mereu ce ai fi devenit”).
Întrebat ce reprezintă tatuajul său, acetsa a explicat că și-a tatuat chipul copilului său pe o bandă de film, deoarece dorința sa cea mai mare era să devină regizor.



„Mi-am făcut un tatuaj... Vreau să-l am mereu pe Sebi lângă mine. Sebi voia să devină regizor, îi plăcea foarte mult camera de vederi.
Visa să devină cel mai mare regizor, chiar el îmi spunea: Tată, dă-mi mie banii acum, că o să vă umplu eu de bani, când mă voi face mare. Îl am și pe el, și acesta (tatuajul – n.r.) reprezintă ochiul mamei,”
a spus acesta, potrivit Ziua de Constanța.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei”. Modul revoltător în care tatăl lui Sebastian Olariu a aflat despre moartea fiului său. Ce se afla pe camera video pe care tânărul o avea în momentul impactului

Sebastian Olariu, tânărul de 19 ani, este una din victimele lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, care la începutul lunii august a comis o mare tragedie. 

Tatăl lui Sebi nu poate trece peste indiferența cu care este tratat și, mai ales, peste gestul de nedescris al judecătoarei din Mangalia. 

„Era o doamnă la pompe funebre, mi-a spus: ‘Dl. Olariu, sunt din 2 mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident. Credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre. Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane’.

(…) A început procesul, doamna judecător ne-a făcut prezența și imediat după ce ne-a făcut prezența, ne-a întrebat dacă Andrei Sebastian Olariu este în sală. Toată lumea a rămas înmărmurită. A întrebat de băiatul meu dacă era în sală și îi voia buletinul. Ea îl voia pe domnul Sebastian Olariu să fie în sală”, a mai spus tatăl lui Sebi.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!