Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

,

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine. 

Pe de o parte, Roxana, Ella si Bianca au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Roxana a fost desemnata favorita saptamnii si a devenit noul lider al casei fetelor. Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public, fiind desemnata favorita din casa fetelor in a doua saptamana consecutiv, incat a inceput sa sara in sus de bucurie cand si-a auzit numele.

Pe de alta parte, Ricardo, Livian si Iancu au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Livian a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Citeste si: Scene incredibile in casa "Puterea dragostei"! Ella a cedat nervos si a atacat-o pe Mariana! Iata pana unde a ajuns conflictul celor doua rivale!

Citeste si: Fotografia care spune totul! Iata cum se privesc Ella si Marius si ce anume exista de fapt intre cei doi!

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

Citește și:

Scene incredibile in casa "Puterea dragostei"! Ella a cedat nervos si a atacat-o pe Mariana! Iata pana unde a ajuns conflictul celor doua rivale!

Bianca, jignită de Nelson Mondialu? Cât de supărată este iubita lui Livian și ce i-a propus Andreea Mantea

Provocarea Andreei Mantea, mai ceva ca-n filme! Cum a “descins” un mire in casa miresei sale, la nunta din aceasta seara de la “Se striga darul!”

Fostul concurent de la ''Puterea dragostei'' este in stare de SOC! A murit atat de tanar: ''Dumnezeu sa te ierte...''

Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies