Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine. 

Pe de o parte, Roxana, Ella si Bianca au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Roxana a fost desemnata favorita saptamnii si a devenit noul lider al casei fetelor. Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public, fiind desemnata favorita din casa fetelor in a doua saptamana consecutiv, incat a inceput sa sara in sus de bucurie cand si-a auzit numele.

Pe de alta parte, Ricardo, Livian si Iancu au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Livian a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Citeste si: Scene incredibile in casa "Puterea dragostei"! Ella a cedat nervos si a atacat-o pe Mariana! Iata pana unde a ajuns conflictul celor doua rivale!

Citeste si: Fotografia care spune totul! Iata cum se privesc Ella si Marius si ce anume exista de fapt intre cei doi!

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate