Bianca, jignită de Nelson Mondialu? Cât de supărată este iubita lui Livian și ce i-a propus Andreea Mantea

Bianca ar fi fost jignită de tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, într-un vlog, în ciuda faptului că el a spus că toate atacurile au fost, de fapt, false.


In articol:

Andreea Mantea a prezentat subiectul în emisiune. Totodată, prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei" a venit cu ideea ca și Bianca să facă un vlog despre "socrul" ei, însă Bianca nu își dorește acest lucru.

Andreea Mantea: Am auzit că tatăl tău (n.r.: Nelson Mondial) a făcut un vlog

Livian: Ca să fie foarte clar, mă duc și de sărbători acasă, stau și cu Bianca

Andreea Mantea: Este posibil să o fi jignit pe Bianca pe acel vlog?

Livian: Știți că este foarte bogat la vorbe și da, este probabil

Andreea Mantea: Tu ai vorbit ieri cu el?

Livian: Nu

Andreea Mantea: Dar cu mama ta ai vorbit?

Livian: Cu mama am vorbit, dar nu despre subiectul ăsta

(...)

Bianca: Pe mine nu mă afectează ce spune el, vă spun sincer. Nu mi se pare că mi se adresează mie, nu mă simt și mi se pare că vorbește așa... Cred că îi vrea binele

Livian: Ăsta-i stilul lui, doamna Andreea

Bianca: Mi se pare că vrea să mă testeze pe mine. Dacă pe mine m-ar afecta și m-aș despărți de Livian ar însemna că nu-l iubesc

Andreea Mantea: Dar dacă ai face și tu un vlog?

Bianca: N-am ce să zic de rău

Un nou atac dur la Bianca într-un vlog al lui Nelson!

Bianca a fost atacată dur într-un alt vlog al lui Nelson Mondialu. Atacurile la Bianca în vlogurile lui Nelson erau foarte dese anterior.

Bianca nu a fost atacată însă de "socrul" ei Nelson Mondialu, ci de o doamnă din piață, care urmărește emisiunea "Puterea dragostei". Aceasta i-a spus lui Nelson, într-un vlog al acestuia, tot ce gândește despre Bianca.

"Mai bine s-ar lipsi de ea! E foarte rea! Eu urmăresc. Livian merită o ardeleancă de-a noastră. Mie nu-mi place și nu-i place nimănui de ea, dar copchilul tău e îndrăgostit de ea. N-am nicio părere bună despre ea, e o geloasă... nu-l lasă pe Livian să miște, să vorbească. Nu-mi place de ea, n-am nicio părere bună despre fata aia. Dă-i pace, că Livian merită altă fată", a spus femeia în vlogul lui Nelson Mondialu.   

"N-ar fi mai bine dacă tot facem un bine omenirii să ia una de la casa de copii?", a întrebat-o Nelson pe doamnă, aceasta răspunzând că ar fi bine ca Livian să își ia de soție o ardeleancă.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate