"E foarte rea, Livian mai bine s-ar lipsi de ea"! Un nou atac dur la Bianca într-un vlog al lui Nelson Mondialu

Bianca a fost atacată dur într-un alt vlog al lui Nelson Mondialu. Atacurile la Bianca în vlogurile lui Nelson erau foarte dese anterior.Bianca nu a fost atacată însă de "socrul" ei Nelson Mondialu, ci de o doamnă din piață, care urmărește emisiunea "Puterea dragostei". Aceasta i-a spus lui Nelson, într-un vlog al acestuia, tot ce gândește despre Bianca.

"Mai bine s-ar lipsi de ea! E foarte rea! Eu urmăresc. Livian merită o ardeleancă de-a noastră. Mie nu-mi place și nu-i place nimănui de ea, dar copchilul tău e îndrăgostit de ea. N-am nicio părere bună despre ea, e o geloasă... nu-l lasă pe Livian să miște, să vorbească. Nu-mi place de ea, n-am nicio părere bună despre fata aia. Dă-i pace, că Livian merită altă fată", a spus femeia în vlogul lui Nelson Mondialu.   

"N-ar fi mai bine dacă tot facem un bine omenirii să ia una de la casa de copii?", a întrebat-o Nelson pe doamnă, aceasta răspunzând că ar fi bine ca Livian să își ia de soție o ardeleancă.

Nelson Mondialu în piață

Imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian!

Noi imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian au apărut pe internet.

O fotografie în care Livian și Bianca se îmbrățișează, iar ei i se vede posteriorul, realizată în casa "Puterea dragostei", tocmai a apărut pe internet.

Livian și Bianca

"Bianca s-a culcat cu Oianu"! Un nou scandal monstru în casa "Puterea dragostei"!

Andreea continuă atacurile la adresa Biancăi, pe care nu o suportă. Ea a afirmat în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" că Bianca a făcut amor cu Oianu.

Andreea a continuat atacurile la adresa Biancăi.

"Toți concurenții și toată lumea vorbește că a avut relație intimă cu Oianu fără să aibă o relație cu el, s-a culcat cu el. Și ea își permite să mă judece pe mine", a spus Andreea în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Andreea i-a cerut lui Livian să nu se bage în disputa ei cu Bianca, însă el nu a ținut cont.

"Mă bag unde vreau. Am atâta șmecherie în mine că mă bag unde vreau. Tu ești un bărbat în fața mea (...) Ești un tramvai în ochii mei", i-a spus Livian Andreei.

"Eu nu o suport pe Bianca, e falsă", a spus Andreea. "Tu ești falsă. Și ești și proastă", a replicat Livian.

"O să faci atac cerebral degeaba", i-a transmis Marius Andreei.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate