Simina a spus tot adevărul despre relația cu Jador: "Mă înjura, mă amenința"! Dezvăluiri șoc despre ce s-a întâmplat între ei

Deranjată de cei care spun că băiețelul ei ar fi făcut cu Jador, Simina s-a hotărât să rupă tăcerea și să dezvăluie totul despre relația ei cu acesta.


In articol:

"Ne-am pupat de 4 ori. (...) Noi doi niciodată nu ne-am văzut afară. 

El a fost supărat pe None, None nu l-a dat afară, l-au dat afară toți băieții. Poți controla unul, doi băieți, dar niciodată 5. Pe el l-au votat 5 băieți. A fost votat pentru că a cerut, că zicea că are probleme cu stomacul.

Noi doi am stat de vorbă pe hol și mi-a zis că el cântă, că vrea să facă mai multe melodii cu mine, că vrea să facă o poveste și să rămân împreună cu el. Eu fiind foarte îndrăgostită de el am acceptat. Două luni de zile eu și Jador am vorbit la telefon, fără să vină o dată să mă vadă.

Să vorbească cu mine la telefon, să mă amenințe, nu în glumă, pe bune, că nu mai părea reală povestea. Mă înjura și făcea urât. Niciodată nu a venit la mine, nici măcar când Roxana a dat în mine. A zis că nu are timp, că are concerte și că a dat banii pentru casă și nu avea bani. După 2-3 zile punea videoclip cum arunca cu banii.

Făcea bani de pe povestea noastră, dar povestea noastră nu exista. Mă punea să vorbesc în emisiune, să îi pronunț numele ca să nu fie uitat de voi", a dezvăluit, enervată, Simina într-un live.

Citeste si: CUTREMUR total în Europa! Decizia radicală a lui Emmanuel Macron - capital.ro

Șoc pentru Zănoagă: "Simina s-a întâlnit și gravidă cu Jador"!

Două fane ale emisiunii "Puterea dragostei", care comentează diverse acțiuni ale concurenților într-un vlog, au emis o ipoteză incredibilă!

Potrivit acestora, Simina încă vorbește cu Jador! Ele au argumentat acest lucru prin faptul că Simina, atunci când s-a certat cu Alex Zănoagă, l-a sunat pe Jador pentru a-l ruga să locuiască la el. Se întâmpla chiar după ce ea aflase că este gravidă cu Alex Zănoagă.

"Sigur s-a întâlnit cu el. Nu avea cum, dacă Simina l-a sunat pe Jador că vrea să locuiască la el că s-a certat cu Alex Zănoagă, clar au mai vorbit. O suni pe mama ta, pe tatăl tău, dar nu-l suni pe fostul cu care n-ai mai vorbit. Deci ei clar au mai vorbit", au fost de părere cele două fane "Puterea dragostei".  

Citeste si: Mariana si Ella, la un pas de bataie! Iata ce anume a declansat din nou razboiul intre cele doua rivale si pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Ștefania de la "Puterea dragostei" e schimbată total! Cum arată acum! Și-a făcut operații estetice?!

Citeste si: "Jador e tată"! S-a detonat bomba despre îndrăgitul concurent de la "Puterea dragostei"! Cine e mama copilului

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies