Scene incredibile in casa "Puterea dragostei"! Ella a cedat nervos si a atacat-o pe Mariana! Iata pana unde a ajuns conflictul celor doua rivale!

Ella a sarit sa o bata pe Mariana, dupa ce a fost provocata cu jigniri grave de rivala sa.

Mariana este din Republica Moldova si a recunoscut faptul ca nu a avut o relatie de durata pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul show-ului matrimonial.

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragoatei", Mariana a recunoscut faptul ca a venit pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador si de ce nu, pentru a-l cuceri. Insa avea sa se loveasca de marele obstacol, Ella, pe care Jador inca se pare ca o place, desi circula un zvon ca ar avea o iubita acasa.


Astfel intre Ella si Mariana s-a declansat un adevarat razboi pe care acestea inca il alimenteaza cu multe jigniri si reactii violente chiar. Dupa ce intr-o editie anterioara, cele doua rivale au fost la un pas de a se lua la bataie, din cauza unei diademe, de aceasta data, Ella a cedat nervos si a sarit sa o puna la punct pe Mariana.

Citeste si: Fotografia care spune totul! Iata cum se privesc Ella si Marius si ce anume exista de fapt intre cei doi!

Citeste si: Bianca, jignită de Nelson Mondialu? Cât de supărată este iubita lui Livian și ce i-a propus Andreea Mantea


Deranjata de comentariile rautacioase lansate de Mariana la adresa sa, Ella a luat atitudine si a fost de neoprit, in ciuda faptului ca Ricardo a incercat din rasputeri sa o impiedice sa ajunga fata in fata cu rivala sa. Iata cum a decurs confruntarea celor doua concurente:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate