Provocarea Andreei Mantea, mai ceva ca-n filme! Cum a “descins” un mire in casa miresei sale, la nunta din aceasta seara de la “Se striga darul!”

Author: D.I.

In editia din aceasta seara a emisiunii “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vor ajunge la o nunta fabuloasa, in judetul Hunedoara.

Doi tineri insuratei isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu, telespectatorii vor fi martorii iubirii celor doi indragostiti.

Unul dintre momentele inedite din aceasta editie va agita spiritele la casa miresei; asa cum cere traditia locului, alaiul mirelui ajunge la casa miresei, pentru a o cere de la parinti. Dar Andreea Mantea nu se lasa cu una, cu doua. Vedeta vrea sa vada cat de dornic este mirele sa isi vada mireasa, astfel ca ii solicita acestuia sa isi faca intrarea in casa intr-un mod excentric, pe geam.

“Atentie! Ai trei usi inchise pana la mireasa! Eu iti dau sansa sa intri direct sa o iei. Am aflat ca ai mai sarit geamul asta si vreau sa vad si eu cum ai facut! ”, ii spune Andreea Mantea mirelui, aflata pe pervazul geamului. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intreg momentul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!