,,Sunt îndrăgostit''. Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Acesta a vorbit despre „Femeia de lângă el”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 sep 2023, 15:12

Cătălin Botezatu iubește din nou

Sursa: Instagram; Facebook

După ce a avut intervenția la inimă, în Turcia, în urmă cu aproape două luni, Cătălin Botezatu vine cu o nouă veste. Acesta a declarat că s-a îndrăgostit.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți burlaci din showbiz-ul românesc.

Citește și: „Aș merge cu tramvaiul” Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre situația lui sentimentală. Este designerul îndrăgostit?

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Printre fanii acestuia se numără multe doamne și domnișoare care îl apreciază. Însă, el nu a renunțat la burlăcie pentru niciuna.

În ultima vreme, designerul s-a focusat, în principal, pe sănătatea lui și pe carieră, dar, recent, acesta a mărturisit că este îndrăgostit.

Acum două luni, bărbatul a fost nevoit să desfășoare o călătorie în Turcia, pentru a i se face o altă operație la inimă, în care să i se pună alt stent. Nu la mult timp după ce a avut intervenția, Cătălin Botezatu și-a reluat viața, continuându-și activitatea profesională.

Cu toate acestea, designerul nu a lăsat de o parte nici situația lui amoroasă, mărturisind că iubește din nou. Totuși, chiar dacă inima îi bate pentru o persoană anume, el a dezvăluit că nu are prea mult timp pentru a se implica într-o relație, fiind destul de ocupat. 

„Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp! La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului, așa o văd pe femeia de lângă mine!”,

a explicat Cătălin Botezatu, potrivit Ciao.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

Cine îi este alături lui Cătălin Botezatu

Deocamdată rămâne sub semnul incertitudinii dacă bărbatul a renunțat la statutul de burlac. Însă, chiar și așa, acesta tot se declară un om norocos, deoarece este înconjurat de prieteni buni. În acest sens, Designerul are o relație foarte strânsă cu Raluca Bădulescu. Aceasta i-a fost alături bărbatului în momentele grele prin care a trecut după a doua operație la inimă.

În plus, designerul a mai spus că are parte de mai mulți oameni care îi doresc binele, enumerându-le. Cătălin Botezatu a mărturisit că are o mare recunoștință pentru aceștia, întrucât îl sprijină atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi.

„Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane.

La un moment dat i-am zis: “Gata, lasă-mă!”. Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: “Iubitul meu, regele meu, ce faci?”.

Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte. Ea e stresată în general. Glumim. Raluca e un personaj extraordinar pe care toată lumea îl iubește! Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie.

Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!”, a declarat Cătălin Botezatu, conform Ego.ro.

Citește și: EXCLUSIV „ Sunt la spital alături de îngerul meu” Cătălin Botezatu, primele declarații după intervenția medicală la inimă