EXCLUSIV! Locul de suflet în care Raluca Bădulescu revine de fiecare dată: „Le am pregătite pe toate deja”. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a ales o destinație plină de petreceri

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iul 2023, 11:16

Mereu cu o stare bună și pusă pe distracție, Raluca Bădulescu adoră Ibiza

Sursa: Instagram

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!”, se pregătește pentru o binemeritată vacanță și nu oriunde, ci într-un loc foarte drag sufletului ei. Aceasta va pleca împreună cu cele mai dragi persoane și, deși mai sunt câteva zile până atunci, bagajul este pregătit.

Raluca Bădulescu filmează de zor pentru show-ul fenomen „Bravo, ai stil!” și, deși face ceea ce îi place, gândul îi zboară și la vacanță.

Așa cum face în fiecare an, va pleca în Ibiza, unde, pentru câteva zile, se va distra de minune, așa cum se întâmplă mereu.

Raluca Bădulescu va pleca în Ibiza, în vacanță

Mereu cu o stare bună și pusă pe distracție, Raluca Bădulescu adoră Ibiza, deoarece îi oferă câte ceva din tot ceea ce îi place. Jurata de la Kanal D este atât de nerăbdătoare, încât are bagajul făcut și singurul lucru de care mai are nevoie este ca perioada de concediu să vină.

„Următoarea vacanță va fi, ca în fiecare vară, la Ibiza. Nu vor lipsi din bagajul meu kimono-urile, rochiile din in care au ceva special. Voi pune și obiecte tip plasă, ușor transparente, dar voi pune și ținute de seară, pentru club. Le am pregătite pe toate deja”, a mărturisit aceasta, în exclusivitate, pentru kanald.ro.

Întrebată care sunt cele trei obiecte pe care le-ar lua cu ea, dacă ar pleca pe o insulă pustie, Raluca Bădulescu nu a stat prea mult pe gânduri.

Telefonul ar fi nelipsit, s-ar asigura că ar avea cu ce să aprindă focul și, nu în ultimul rând, ciocolata, deoarece este plăcerea ei vinovată.

Citește și: EXCLUSIV! Care este primul lucru pe care Maurice Munteanu îl face atunci când ajunge la filmările show-ului „Bravo, ai stil!”. Obiceiul inedit pe care juratul îl are

„Este foarte complicat. Aș lua telefonul.

Chiar dacă nu aș avea semnal, aș asculta muzica pe care o am în playlist-ul de pe telefon. Aș mai lua cât de multe dulciuri aș putea și ceva de aprins focul”, a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Cum preferă Raluca Bădulescu să își petreacă timpul liber

Raluca Bădulescu are o perioadă încărcată, deoarece filmează pentru emisiunea „Bravo, ai stil!” și are și alte proiecte de care se ocupă. Tocmai din acest motiv, timpul liber care îi mai rămâne este extrem de prețios și îl folosește pentru propria persoană. Jurata de la Kanal D preferă să se documenteze, pentru a afla ce mai este nou în materie de fashion sau să se relaxeze la un film, ascultând muzică sau stând pe rețelele de socializare.

Citește și: EXCLUSIV! Cum arată meniul lui Maurice Munteanu, într-o zi obișnuită. Ce mănâncă juratul „Bravo, ai stil!”, după ce a slăbit 23 de kilograme

„Îmi place să ascult muzica, să mă uit la filme, pe Instagram. Urmăresc trenduri, evenimente. Îmi place sî vad ce evenimente s-au mai întâmplat la nivel internațional în fashion, să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în această industrie”, a mai declarat aceasta.

„Bravo, ai stil!” va putea fi urmarit pe Kanal D, din 12 iulie. Zilele si orele de difuzare

 

 

 

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!