Ștefania, în lacrimi! Cosmin va privi uluit imagini din camera roșie, de la întâlnirea dintre Antoni și Ștefania! „Aș fi băgat mâna în foc pentru ea!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, duminică, 26 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2024, 21:00
Foto(5)

Cosmin, uluit de reacțiile neașteptate ale Ștefaniei față de Antoni, în camera roșie! „Nu știu ce sa mai cred!” Cei doi concurenți vor ajunge în pragul despărțirii! Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 26 mai, a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige declanșate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor. Deși ce în ediția de sâmbătă, Cosmin și Ștefania s-au reapropiat și au încercat să își rezolve neînțelegerile prin care au trecut în ultima vreme, în Gala de duminică, lucrurile vor scapă din nou de sub control în ceea ce privește relația lor, deoarece vor ieși la iveală noi detalii despre întâlnirea dintre Ștefania și Antoni

din camera roșie, ce îl vor șoca de-a dreptul pe Cosmin.

Cosmin va privi pentru prima dată imagini uluitoare de la întâlnirea dintre Ștefania și Antoni, din camera roșie

În ediția de duminică, 26 mai 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece Cosmin va vedea pentru prima dată imagini neașteptate din timpul întâlnirii dintre Ștefania și Antoni, în camera roșie, în clipă în care tânărul a revenit în cadrul show-ului.

Gesturile și reacțiile Ștefaniei față de Antoni îl vor ului pe Cosmin, căruia nu-i va veni să creadă ceea ce s-a întâmplat în camera roșie.

Andreea Mantea îi va anunța pe concurenți că eu vor fi cei care vor decide soarta lui Antoni în Casa iubirii. Dacă aceștia vor vrea că el să rămână vor vota să rămână, iar dacă vor dori că el să plece îl vor nominaliza spre eliminare.

Citește și: Antoni și Rebecca, apropieri pătimașe și îmbrățișări tandre în Casa iubirii! Concurentul și-a îndreptat atenția către Rebecca! „Am pe cine să fiu geloasă?” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor

Cosmin și Ștefania vor ajunge în pragul despărțirii

Concurenții vor avea parte de momente uluitoare in Casa iubirii deoarece Cosmin va fi nevoit să privească imagini uluitoare din timpul întâlnirii dintre Antoni și Ștefania în camera roșie.

Concurentul va fi de-a dreptul șocat de cele văzute și va lua o decizie surprinzătoare în privința relației sale cu Ștefania.

Andreea Mantea: Va invit să urmărim împreună camera roșie dintre Antoni și Ștefania!

Cosmin: Nu vreau să vorbesc!

Andreea Mantea: De ce nu?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin: Nu știu ce să va spun!

Andreea Mantea: Ștefania vorbește cu Cosmin!

Cosmin: Nu mai vreau să vorbesc! Serios! Chiar nu vreau!

Andreea Mantea: Îți place de Antoni?

Cosmin: Aș fi băgat mâna în foc pentru ea! Dar am văzut ce aveam de văzut și îmi trag concluziile din asta!

Andreea Mantea: N-ai crezut-o când ți-a spus că te iubește?

Cosmin: Nu știu ce să mai cred în momentul asta! Nu știu ce să mai cred!

Citește și:  Virginia și Robi, date incendiar pe litoral: "Vreau să o recuceresc!" Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa iubirii

În cele din urmă, Cosmin le va cere tuturor să fie el cel propus spre eliminare, dând de înțeles tuturor că nu va mai fi cale de întoarcere în ceea ce privește relația lui cu Ștefania. Pe de altă parte, tânăra va izbucni în lacrimi și va părăsi platoul emisiunii.