Antoni și Rebecca, apropieri pătimașe și îmbrățișări tandre în Casa iubirii! Concurentul și-a îndreptat atenția către Rebecca! „Am pe cine să fiu geloasă?” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2024, 18:20
Foto(4)

Momente neașteptate în Casa iubirii! Antoni și Rebecca din ce în ce mai apropiați! „Am venit să-mi iau pupicii!” Cei doi concurenți s-au îmbrățișat și s-au pupat în văzul tuturor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. Odată cu apariția lui Antoni în Casa iubirii, Ștefania și Cosmin au început să întâmpine din ce în ce mai multe momente dificile care le-a supus relația la grele încercări.

În cele din urmă, Ștefania i-a dat de înțeles lui Antoni că nu are de gând să renunțe la Cosmin și astfel concurentul și-a îndreptat atenția spre Rebecca. Deși această începuse să fie curtată de Bogdan, în cele din urmă, a decis să îl cunoască mai bine și pe Antoni.

Antoni și Rebecca, apropieri pătimașe în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă romantică, deoarece pe de o parte, Ștefania și Cosmin s-au reapropiat și au demonstrat tuturor faptul că au sentimente puternice unul pentru altul în

ciuda piedicilor și ispitelor apărute în ultima vreme în calea lor, iar pe de altă parte, Antoni și-a îndreptat atenția asupra Rebeccăi.

După ce Rebecca a fost în vizită în casa băieților, aceasta a plecat fără să își ia rămas bun de la Antoni, iar tânărul a cerut permisiunea camerei să vină în casa fetelor pentru a primi pupicii promiși din partea frumoasei brunete.

Antoni: Ai plecat fără să mă pupi!

Rebecca: Nu erai!

Antoni: Am zis să-mi iau pupicii de plecare măcar!

Rebecca: Te lăsară? Ți-am lăsat semn!

Antoni: Nu știu dacă o să rămân aici! Eu mi-am luat pupicii! Am cerut doar să-mi iau pupicii!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Julia: Ieri ai avut ruj de la mine, acum ai de la Rebecca!

Antoni: Vrei să te pup?

Citește și:  Antoni e hotărât să lupte pentru Ștefania, dacă va vedea interes din partea ei! Cum a reacționat Cosmin: „Nu era bine”

Antoni și-a făcut apariția în grădina din casa fetelor, acolo unde Rebecca se afla într-o conversație cu Virginia, tocmai despre ceea ce se întâmplă între ei în ultima vreme.

Rebecca l-a sărutat pe ambii obraji pe Antoni, însă tânărul și-a dorit să mai rămână alături de ea și i-a cerut din nou permisiunea camerei însă a primit un refuz.

Rebecca, primele semne de gelozie față de Antoni

Înainte de a pleca în casă băieților, Antoni a deci să le salute și pe celelalte fete, moment ce i-a stârnit gelozia Rebeccăi. Tânăra s-a arătat deranjată de faptul că Antoni s-a aplecat să o pupe pe Julia pe obraz.

Citește și: Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!”

În cele din urmă, Rebecca l-a condus pe Antoni spre grădina, unde tânărul a întrebat-o dacă este geloasă, iar ea i-a răspuns printr-o întrebare, dorind să afle dacă are motive să fie geloasă pe vreuna dintre colegele sale: „Am pe cine să fiu geloasă?”