Radu a ajuns la medic: "Dumnezeu mă încearcă!" Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii  

Autor: Diana Tilă

Radu de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Radu Nitu

Radu, fostul concurent de la Casa iubirii, a ajuns la medic. Concurentul vrea să apeleze la o intervenție estetică. Despre ce este vorba?

Radu Nițu, câștigătorul sezonului doi al emisiunii Casa iubirii, a devenit foarte activ în mediul online după Marea Finală. Tânărul a reușit să se facă plăcut publicului și a strâns o comunitate destul de mare pe Instagram. Astfel, acesta încearcă să îi țină pe fani la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa.

Citește și: Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Radu Nițu a ajuns pe mâinile medicilor

Radu, unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 2 al emisiunii Casa iubirii, le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online că a mers la un control, deoarece vrea să apeleze la o intervenție estetică. Iată despre ce este vorba.

În urmă cu câteva ore, Radu a publicat un story pe Instagram în care le dezvăluie oamenilor că se află la un control, deoarece vrea să facă un implant, cel mai probabil de păr.

Totodată, tânărul a transmis că Dumnezeu îl încearcă în fiecare zi, deoarece lângă clinica la care se află tânărul, este un cireș care  ''îi face cu ochiul''. Acesta este uimit de mărimea cireșului, dar și de faptul că este plin de fructe, iar acest lucru îl ispitește.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Am venit la domnul doctor Felix la control, în ceea ce privește implantul. Să vedeți ce priveliște am eu aici, am ieșit pe balcon. Ce să fac? Spuneți voi! Să sar gardul și să mă duc să fur? Să mă duc să fur? Nu ai cum... uite ce cireș", a transmis Radu, fostul concurent de la Casa iubirii.

Citește și: Antoni e hotărât să lupte pentru Ștefania, dacă va vedea interes din partea ei! Cum a reacționat Cosmin: „Nu era bine”

Cum s-a schimbat viața lui Radu după Casa iubirii

În urmă cu câteva săptămâni, Radu a fost invitat la emisiunea ''Follow us!'', prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, unde a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui după Casa iubirii.

''Doi ani prin care am trecut cu greu, dar cu foarte mult cumul de experiență. Foarte marcantă pentru mine, în sens bun, deoarece în casa iubirii m-am construit pe mine.

Am învățat foarte multe lucruri în emisiune. Mi-am schimbat stilul de viață, m-am mutat în București.

Consider că m-a ajutat foarte mult emisiunea să evoluez ca stil de vorbire, comportamental, m-a deschis la minte, am noi viziuni și m-a ridicat și pe mine ca persoană.'', a declarat Radu.