Virginia și Robi, date incendiar pe litoral: "Vreau să o recuceresc!" Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 mai 2024, 19:00

Virginia și Robi

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc vineri, 24 mai, la Kanal D. Iată cum a decurs întâlnirea dintre Robi și Virginia.

Virginia și Robi au avut parte de o întâlnire de neuitat la mare. Astfel, telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție de-a dreptul incendiară vineri, 24 mai. Iată cum a decurs date-ul celor doi concurenți.

Citește și: Radu a ajuns la medic: "Dumnezeu mă încearcă!" Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii  

Virginia și Robi, date incendiar pe litoral

Vineri, Robi și Virginia s-au bucurat de al doilea date din Casa iubirii, de data aceasta la mare. Cei doi concurenți se plac și doresc să-și mai dea o șansă. Tinerii vor să se cunoască mai bine, chiar dacă prima cunoaștere nu a avut succes.

După greșelile pe care le-a făcut de-a lungul emisiunii în relația cu Virginia, Robi este hotărât să o recucerească pe tânără și să lupte pentru inima ei.

''I-am pregătit Virginiei mai multe surprize. Am făcut niște greșeli în trecut și misiunea mea e de a recuceri inima Virginiei'', a declarat Robi.

Drumul spre litoral a fost plin de veselie, dar și presărat cu clipe romantice. Cei doi au ascultat muzică, au cântat și s-au apropiat mai mult unul de celălalt.

Cu toate acestea, Robi este un pic dezamăgit de Virginia, pentru că aceasta nu mai are încredere în el.

Tânărul nu înțelege de ce bruneta are dubii față de el, având în vedere că i-a iertat greșelile. Astfel, concurenta îi mărturisește că se așteaptă să calce strâmb în orice moment.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Mi-ar plăcea să fie așa cum spui tu, dar mă aștept și la faptul că nu o să reușești.

Nu garantez că o să fim împreună și mă aștept ca la un moment dat  să greșești.", a mărturisit Virginia.

Citește și: Ipostaza inedită în care s-a filmat Nona: "Te implor, ard de dor..." Fosta concurentă de la Casa iubirii suferă după Patrick? Detaliul observat de fani

Pe litoral, Robi și Virginia s-au bucurat de momente unice și romantice, fiind doar ei doi.

Cei doi concurenți au avut parte de o cazare romantică, așa cum a mărturisit Robi, însă, spre nefericirea concurentului, bruneta a decis să doarmă separați, pentru că nu formează un cuplu.

''O să dormim separați, pentru că nu suntem împreună, nu este nici momentul și e mai bine așa, să o luăm de la zero'', a decis Virginia.

Pentru a vedea ce au mai făcut Robi și Virginia la date, urmăriți materialul video de mai jos.