Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 mai 2024, 15:34
Rebecca și Bogdan Foto(4)

Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!” 

Sursa: Kanal D

Bogdan a fost pus pe glume în ediția de joi, 24 mai. Concurentul i-a pregătit o surpriză Rebeccăi, însă nu una oarecare, ci a indus-o mai întâi în eroare.

Cu o zi în urmă, Bogdan îi sugera Rebeccăi să se îmbrace în alb și să îl aștepte în camera roșie, dar nu a vrut să dea de înțeles despre ce ar fi vorba.

Ce cadou i-a adus Bogdan Rebeccăi

Bogdan a venit în casa fetelor cu un cadou, iar Rebecca a rămas profund impresionată de gestul acestuia. Cu toate acestea, mai mare a fost mirarea atunci când Rebecca a desfăcut un plic pe care scria „Cel mai important cadou sunt eu”.

Citește și: „Ștefania, ești măritată?” Cosmin, vizibil deranjat de venirea lui Antoni în ”Casa iubirii”. Ce cred concurenții despre reacția Ștefaniei din camera roșie

Rebecca: Nu trebuia să-mi iei nimic, mă simt prost! Eu ziceam la mișto!

Virginia: Vreau să văd!

Bogdan: Lasă emoțiile, de ce nu poți să crezi? Hai că îți explic imediat, ia un loc aici în față.

Eu nu fac gestul ăsta doar să demonstrez ceva și să-ți creezi așteptări sau eu să-mi creez așteptări din partea ta. Pur și simplu am observat că îți dorești mult asta.

Fetele: Arată!

Bogdan: Sper să-ți placă și să-l porți cu drag.

Rebecca: Nu pot să cred! Eu chiar mă simt prost! „Cel mai important cadou sunt eu!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bogdan a pregătit o mică farsă! Care a fost, de fapt, cadoul real

Concurenții șușoteau pe fundal că ar fi drăguț ca acum, Bogdan să scoată de undeva de la spate adevăratul cadou. Zis și făcut. Concurentul i-a dăruit un lănțișor argintiu și finuț Rebeccăi!

Patrick: Ce frumos, bravo!

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Sebastian pentru Roberta! „Am zis că trebuie să-mi tatuez neapărat...”. Reacția concurenților din „Casa iubirii”: „O să te râdă toată țara”

Cu doar câteva ediții în urmă, Bogdan își recunoscuse intențiile față de Rebecca. 

Rebecca: Te da Sebastian de gol! Foarte bine! Bravo!

Bogdan: Poți fugi, dar nu te poți ascunde! Rebecca, nu scapi de mine! Nici tu de mine și eu de tine!

Urmăriți întregul moment aici: