Mihaela Homa, imaginile durerii din cimitir: „Cât îmi lipsești”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit să-i aducă un omagiu unei persoane foarte dragi

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 mai 2024, 00:01

De ce a fost Mihaela Homa în cimitir

Sursa: Instagram mihaela.homa

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii” a postat, în urmă cu câteva ore, o filmare din cimitir, însoțită de un mesaj extrem de trist.

De când a participat la „Casa iubirii”, emisiunea matrimonială de la Kanal D, Mihaela a devenit o persoană foarte activă pe rețelele sociale, unde a strâns o comunitate impresionantă de fani, cărora le împărtășește atât momente bune din viața ei, cât și clipe în care se simte vulnerabilă.

Ce postare a făcut Mihaela Homa din cimitir

Miercuri, fosta concurentă a postat pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea de Story, un clip dureros din cimitir.

Tânăra a venit în acest loc pentru a-i aduce un omagiu bunicii ei, pe care a pierdut-o în urmă cu ceva timp. 

Mai exact, Mihaela a venit la mormântul bătrânei pentru a-i aduce un frumos buchet de flori, întrucât pe 22 mai ar fi trebuit să fie ziua ei de naștere. Însă, din păcate, acesta nu mai este un motiv de sărbătoare în familia fetei, ci este o dată care le stârnește amintiri dureroase acestora.

Alături de filmarea făcută în cimitir, cu buchetul de flori, Mihaela a scris un mesaj foarte emoționant, pe care i l-a adresat bunicii ei decedate: „ Astăzi trebuia să-ți urez «La mulți ani!», bunica mea dragă, cât îmi lipsești”.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe fundalul Instastory-ului, fosta concurentă a ales să ruleze o emoționantă piesă în limba engleză, intitulată „Dear Mama” (trad. „Dragă Mamă”), semn că fata se simțea foarte atașată de bătrână și că vedea o figură maternă în bunica ei.

Mihaela Homa ține foarte mult la familia ei, pe care vrea să o mărească

De asemenea, în cadrul unui interviu susținut acum o lună, la „Culisele iubirii”, Mihaela a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cât de importantă este familia în viața ei și, dacă bunicii nu au apucat să o vadă

realizată, își dorește ca măcar părinții să aibă parte de această bucurie.

Tânăra a explicat că cel mai mult își dorește să-și întemeieze propria familie, iar mama și tatăl ei să fie mândri de viitorul pe care și-l va face, cu ajutorul lui Dumnezeu, la care se roagă să o ajute.

Citește și: „Sunt foarte solicitată”. Cum s-a schimbat viața Mihaelei de la ”Casa iubirii” după emisiune. Fosta concurentă, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu Sorin Rus

„Și în momentul de față mă rog. Chiar îmi doresc asta foarte mult. Mama e și puțin bolnavă și chiar mi-aș dori foarte mult să mă vadă la casa mea, cu copil, pentru că asta e menirea noastră în lume, nimic nu te face mai fericit decât familia”,  mărturisea Mihaela Homa.