Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul în valoare de 40.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu hoțul

Autor: Diana Bostan

Un afacerist din Brazilia a intrat cu mașina într-un stâlp

Sursa: Globo TV

Un om de afaceri a suferit pagube semnificative când, în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul Rolex, a pierdut controlul Lamborghiniului său și a intrat într-un stâlp. Bărbatul a rămas fără ceasul de lux și fără mașină.

Un om de afaceri brazilian a suferit un accident în timp ce conducea un Lamborghini în valoare de peste 500.000 de euro. Acesta a intrat cu bolidul într-un stâlp în timpul unei urmăriri disperate. Motociclistul pe care îl urmărea îi furase un ceas în valoare de 40.000 de euro.

Urmărire cu final neașteptat pentru un afacerist din Brazilia

Un om de afaceri în vârstă de 64 de ani a fost victima unui jaf în plină zi, în timp ce aștepta la semafor pe un bulevard aglomerat din São Paulo.

Potrivit Antena3CNN, un motociclist înarmat s-a apropiat de mașina sa, l-a amenințat și i-a smuls ceasul de la mână, lăsându-l în stare de șoc și fără reacție.

Citește și: Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47 de ani și-a lăsat iubitul italian fără bijuteriile în valoare de 30.000 de euro

După ce a fost jefuit la semafor, omul de afaceri nu s-a lăsat intimidat și a pornit în urmărirea motociclistului care i-a furat ceasul. Cu o mașină Lamborghini evaluată la aproximativ 530.000 de euro, afaceristul a dat startul unei curse pe străzile aglomerate ale orașului, notează Globo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Însă, în încercarea de a-l prinde pe hoț, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat violent în motocicletă, oprindu-se apoi brusc într-un stâlp. Chiar și în urma impactului și a rănilor suferite, hoțul a reușit să scape cu ceasul furat, lăsând omul de afaceri fără ceas și cu mașina grav avariată.

Hoțul a fost identificat de polițiști

Conform declarațiilor anchetatorilor și preluate de sursa menționată anterior, hoțul care a reușit să fure ceasul de la omul de afaceri în timpul incidentului la semafor a lăsat în urmă două obiecte de interes pentru poliție:

telefonul mobil și arma folosită în timpul jafului.

Citește și: O tânără din București a fost jefuită de un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating. Acesta s-a folosit de o scenă văzută în filmul filmul „50 Shades of Grey”

În ciuda acestor indicii, autorul furtului, identificat ca fiind originar din orașul Taboão da Serra, rămâne în libertate și neprins de autorități până în prezent.

Mai mult, se dezvăluie că individul se afla sub supravegherea regimului semideschis din cauza unor infracțiuni anterioare.

Pe lângă aspectele legate de furt și urmărirea penală a suspectului, investigațiile aduc la lumină detalii și despre vehiculul implicat în incident. Lamborghini-ul, care datează din 2015 și este evaluat la peste jumătate de milion de euro, nu era asigurat, conform declarațiilor omului de afaceri.