Concurenții nu înțeleg atitudinea lui Cosmin vis-a-vis de Antoni și Ștefania! Ce explicație are acesta: „E greu să-mi treacă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 mai 2024, 14:51

Concurenții nu înțeleg atitudinea lui Cosmin vis-a-vis de Antoni și Ștefania! Ce explicație are acesta: „E greu să-mi treacă”

Sursa: Kanal D

Cosmin este din nou luat la întrebări, după ce în ediția în care a apărut Antoni în Casa Iubirii, acesta a avut o stare nu prea bună.

Cosmin și Ștefania pare că trec printr-un moment de cumpănă, după revenirea lui Antoni în Casa Iubirii. Deși cuplul nu pare să fie deranjat de apariția acestuia, Cosmin are un comportament care transmite altceva, susțin concurenții.

Cum își explică Cosmin comportamentul în fața Ștefaniei

Cosmin: Nu foarte bine, oricum.

Ștefania: De ce?

Cosmin: E greu să-mi treacă așa, de pe o zi pe alta, dar sunt mult mai bine.

Cosmin: Nu am fost supărat și nu văd o problemă în relație, astfel încât să fie nevoie de un test sau să o supun pe ea la un test. Stările mele nu depinde de venirea ta, Antoni. Eu și Ștefania avem o relație bună până în prezent și nu simt nicio competiție.

Eu gândesc faptul că te pot trimite la date cu oricine, dar nu văd rostul.

Antoni: Tu ai suținut că ai încredere mare în Ștefania, dar nu prea ai în tine.

Cosmin: Asta am susținut, da. În ultima perioadă au fost niște întâmplări care m-au afectat, dar nu e referitoare la situația asta.

Citește și: Cosmin și Ștefania, pe cale de a se despărți? „M-am simțit trădat”. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți vineri, 24 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin pare să nu mai aibă încredere în el

Robi este curios să afle dacă, în cazul în care Ștefania ar fi mers la un date cu Antoni, Cosmin ar fi fost deranjat. 

Robi: Ai știut că Ștefania s-a înscris pentru Antoni. Dacă i-ar fi spus doamna Andreea că îi oferă un date, ai fi avut vreo urmă de îndoială?

Cosmin: Nu am nicio urmă de îndoială, dar nu am știut ce să răspund.

Nu văd sensul să o trimit pe ea la un date cu cineva. De ce să îi sacrific ei o zi din viață să meargă la un date cu cineva?

Robi: Așa zici tu, dar ai putea să o lași pe ea să vorbească.

Ștefania: Nu văd cazul să mă duc la un date nici cu Antoni sau cu oricare alt băiat.

Citește și: Ipostaza inedită în care s-a filmat Nona: "Te implor, ard de dor..." Fosta concurentă de la Casa iubirii suferă după Patrick? Detaliul observat de fani

Urmăriți întregul moment aici: