Starlin, dezvăluire emoționantă la Survivor România 2021: „Credeau că nu ajung nici la 21 de ani...” Puțini au știut asta despre Războinic

,
Starlin, concurent la Survivor România 2021
Starlin, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși afișează imaginea unui bărbat dur, în realitate, Starlin este o persoană sensibilă, iar atunci când vine vorba despre familie se emoționează de fiecare dată. Ce dezvăluire a făcut la Survivor România 2021?


In articol:

Echipa Războinicilor a câștigat jocul de comunicare din aceasă seară, astfel că Războinicii au avut ocazia de a-și revedea mamele. Pentru Starlin, momentul a fost unul cu adevărat emoționant, iar mesajul primit din partea mamei l-a determinat să facă o dezvăluire impresionantă.

Ce a povestit Războinicul?

Starlin și-a deschis sufletul în fața colegilor și a făcut o dezvăluire emoționantă la Survivor România 2021 

Ziua de 8 Martie este dedicată tuturor mamelor, motiv pentru care concurenții din echipa Războinicilor au avut ocazia de a le revedea pe cele mai importante femei din viețile lor, ținând cont de faptul că ei au câștigat jocul de comunicare din această săptămână. Mesajul video pe care Starlin l-a primit din partea mamei lui a reușit să îl emoționeze până la lacrimi pe Războinicul de la Survivor România 2021.

„Te iubesc și te ador! Te voi susține întotdeauna! Tu ești bombonica mea! Mămica ta!”, este mesajul pe care Starlin l-a primit din partea mamei lui.

Citeste si: Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

După ce a

ascultat mesajul, Starlin le-a mărturisit colegilor de echipă că mama ocupă un loc special în viața lui și că îi datorează tot ceea ce este astăzi. Războinicul a dezvăluit că mama lui a făcut sacrificii pentru a-l crește și că nu de puține ori oamenii i-au spus că nu va ajunge nici măcar la vârsta de 21 de ani, având în vedere că mama lui era mai mult plecată și nu se putea ocupa de educația lui.
Cu toate acestea, Războinicul este mândru că a reușit să își depășească condiția, să își întemieze o familie și să aibă un job stabil.

„Asta-i mama mea. Știu că a fost așa scurt pentru că avea teamă să vorbească în limba română. E o doamnă extrem de luptătoare, a fost cea mai bună femeie, prietena a mea. Este cea mai bună prietenă a mea. Datorită ei am ajuns până la vârsta de 37 de ani.

În mod normal, ea pleca la șase dimineața să muncească și se întorcea la șapte seara, pe mine mă lăsa singur și multă lume spunea: „el nu ajunge nici măcar la 21 de ani, nu ajunge nimic.” Am ajuns la 37 de ani, cu familie, cu profesie, sunt aici la Survivor, cu un grup, o familie nouă. Mă simt bine, adică, pentru că știu că ea este foarte mândră de mine și nu doar ea, sunt 100% sigur că toată familia și toți prietenii mei de acolo, din România și de aici din Republica Dominicană...Bine
că am văzut-o pe mama mea!”,
a mărturisit Starlin la Survivor România 2021.

Citeste si: Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Se schimbă trendul: a crescut vânzarea de mașini electrice în România

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această...

Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies