Stare de urgenţă până pe 1 iunie! Cine vor fi cei afectaţi de aceste măsuri

,
stare de urgenta
Franta prelungeste starea de urgenta

Franța va fi stare de urgență până pe 1 iunie 2021 după ce autorităţile au decis prelungirea restricțiilor severe în lupta împoriva noului coronavirus.


In articol:

Dacă trendul general a fost de relaxare a măsurilor de siguranţă şi reîntoarcere treptată la o viață normală, iată că aurotităţile din Franța decis să prelungească starea de urgență  încă 4 luni, mai exact până pe 1 iunie 2021.

Care este motivul pentru care francezii doresc în continuare  impunerea unor restricții dure?

Ce reguli se impun în Franța în timpul stării de urgență?

Franța este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus și de teama că  noile tulpini  apărute ar putea da naștere unui nou val de îmbolnăviri, autoritățile au decis să prelungească starea de urgență pentru încă patru luni.

Astfel, Franța se va afla în stare de urgență până la data de 1 iunie 2021, după cum au confirmat reprezentanții autorităților.

Decizia finală a fost luată după ce Adunarea Naţională, Camera inferioară a Parlamentului Franţei, a aprobat în cursul ședinței de marți seară, 9 februarie 2021, prelungirea stării de urgență sanitară. Hotărârea a fost aprobată cu 278 de voturi pentru și 193 de voturi împotrivă. 

Citeste si: Carantină totală la două săptămâni după redeschiderea şcolilor! În ce ţară s-au luat aceste măsuri

În timpul stării de urgență sanitară, autoritățile din Franța vor avea posibilitatea de a impune noi restricții severe, printre care se numără și restricțiile ce țin de deplasarea cetățenilor între anumite zone.

În momentul de față, în Franța există o interdicție legată de circulația pe timpul nopții, astfel că francezilor le este interzis să își părăsească locuințele după ora 18:00, excepție de la regulă făcând urgențele sau situațiile speciale în care se impune deplasarea în afara domicilului, potrivit  digi24.ro .

Citeste si: Nu se mai iese din Portugalia timp de 15 zile! Măsuri dure din cauza noului coronavirus: „Etapă groaznică a pandemiei...”

Bilanţul infectărilor cu Coronavirus în Franţa
covid
Restrictiile anti-COVID vor dura pana in 1 iunie in Franta
 

Specialiștii au precizat că decizia de a prelungi starea de urgență sanitară a fost luată pentru a ține sub control pandemia de coronavirus care a făcut o mulțime de victime în Franța.

În prezent, numărul celor care se îmbolnăvesc de COVID-19  este în creștere în Franța, lucru care i-a determinat pe oficiali să adopte măsuri stricte.

Citeste si: Bilanț coronavirus 10 februarie 2021: Numărul cazurilor noi crește serios! Câte s-au înregistrat

Cel mai recent bilanț arată că până în prezent, 3,4 milioane de francezi s-au infectat cu noul coronavirus şi 79.572 dintre ei și-au pierdut viața după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19. 

Citeste si:  Noi reguli se impun începând cu 12 februarie, pentru românii care vor să călătorească în perioada următoare. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină totală la două săptămâni după redeschiderea şcolilor! În ce ţară s-au luat aceste măsuri

Mesaj pro-vaccinare de la Mitică Dragomir: 'Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali?'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Stare de urgență în Franța până la 1 iunie 2021. Ce au anunțat autoritățile?

Familiile victimelor de la Matei Balș vor primi ajutor financiar. Premierul Cîțu a anunțat suma

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies