Spun că s-au despărțit, dar imaginile arată altceva. Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca când credeau că nu sunt filmați?

Autor: B.H.
Actualizat: 05 iun 2020, 19:00

Livian și Bianca susțin că nu mai formează un cuplu, dar imaginile surprinse în casa "Puterea Dragostei" arată contrariul. Care este adevărul?

Legătura dintre Livian și Bianca ridică foarte multe semne de întrebare. Cei doi foști iubiți nu se gândesc la împăcare, cu toate că Bianca și-ar dori acest lucru, dar nici nu se evită, ci din contră, cei doi sunt surprinși mai tot timpul unul în compania celuilalt. Mulți spun că separarea este doar o strategie pentru a atrage și mai mulți susținători, însă Bianca și Livian au negat acest lucru.

Citeste si: Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Spun că s-au despărțit, dar imaginile arată altceva. Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca când credeau că nu sunt filmați?

Deși susțin că nu mai formează un cuplu, Bianca și Livian stau împreună în emisiune, fac gesturi tandre, filmează vloguri împreună, iar toate aceste detalii îi pun pe gânduri pe cei care îi susțin. 

Cei doi au profitat de situația tensionată din casă și de conflictele apărute între Ligi, Berna și Philip și s-au retras într-o altă încăpere. Când credeau că nu sunt filmați, Bianca și Livian s-au apropiat destul de mult, iar în imagini se vede cum Bianca îl sărută pe Livian pe nas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?

Ulterior, când Bianca a vrut să meargă și mai departe și să îi fure un sărut în adevăratul sens al cuvântului, Livian s-a tras, conștient de faptul că momentul ar putea fi surprins de camerele de filmat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre care reușesc să pună pe gânduri pe toată lumea.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!