Spun că s-au despărțit, dar imaginile arată altceva. Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca când credeau că nu sunt filmați?

,

Livian și Bianca susțin că nu mai formează un cuplu, dar imaginile surprinse în casa "Puterea Dragostei" arată contrariul. Care este adevărul?


In articol:

Legătura dintre Livian și Bianca ridică foarte multe semne de întrebare. Cei doi foști iubiți nu se gândesc la împăcare, cu toate că Bianca și-ar dori acest lucru, dar nici nu se evită, ci din contră, cei doi sunt surprinși mai tot timpul unul în compania celuilalt.

Mulți spun că separarea este doar o strategie pentru a atrage și mai mulți susținători, însă Bianca și Livian au negat acest lucru.

Citeste si: Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Spun că s-au despărțit, dar imaginile arată altceva. Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca când credeau că nu sunt filmați?

Deși susțin că nu mai formează un cuplu, Bianca și Livian stau împreună în emisiune, fac gesturi tandre, filmează vloguri împreună, iar toate aceste detalii îi pun pe gânduri pe cei care îi susțin. 

Cei doi au profitat de situația tensionată din casă și de conflictele apărute între Ligi, Berna și Philip și s-au retras într-o altă încăpere. Când credeau că nu sunt filmați, Bianca și Livian s-au apropiat destul de mult, iar în imagini se vede cum Bianca îl sărută pe Livian pe nas.

Citeste si: Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?

Ulterior, când Bianca a vrut să meargă și mai departe și să îi fure un sărut în adevăratul sens al cuvântului, Livian s-a tras, conștient de faptul că momentul ar putea fi surprins de camerele de filmat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre care reușesc să pună pe gânduri pe toată lumea.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pe cine copiază Ligi? Berna a dezvăluit totul: "Te-ai dus și ți-au luat haine din bazar!"

Vaccinul Pfizer poate provoca o boală rară de sânge (studiu din Israel)

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Mama Daianei a intrat în direct: "Ești foarte tupeistă. Ești împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?" Dialog halucinant cu Ella

Culita Sterp, anunt important! Ce se intampla vineri. Are legatura cu Bogdan Mocanu si Andra!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies