Pe cine copiază Ligi? Berna a dezvăluit totul: "Te-ai dus și ți-au luat haine din bazar!"

Author: B.H.
Actualizat: 04 iun 2020, 19:30

Deși se evită pe cât pot, există momente în care Ligi și Berna nu se pot abține și se atacă reciproc. Berna a dezvăluit pe cine vrea Ligi să copieze.

Și-au spus de multe ori cuvinte grele și chiar dacă în ultima perioadă certurile dintre Berna și Ligi nu au mai fost atât de puternice, cele două nu se pot abține de la comentarii răutăcioase. Acum, Berna a acuzat-o pe Ligi că nu are personalitate și că în majoritatea timpului nu face altceva decât să îi copieze pe alții. 

Citeste si: Cum arata surorile lui Iancu si Culita Sterp! Se inteleg foarte bine cu Denisa!

Pe cine copiază Ligi? Berna a dezvăluit totul: "Te-ai dus și ți-au luat haine din bazar!"

Dacă în urmă cu ceva timp Ligi spunea despre Berna că încearcă să copieze stilul vestimentar al Roxanei, fostă concurentă la "Puterea Dragostei", acum, a venit rândul Bernei să facă astfel de acuzații. Concurenta a dezvăluit în emisiune că Ligi o copiază foarte mult pe Andra Voloș, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Berna a povestit că imediat după ce Andra a postat pe instagram o fotografie cu o anumită ținută, Ligi a mers în bazar și și-a cumpărat haine asemănătoare.

Citeste si: Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

Berna: Ligi, imediat după ce a postat Andra, cam la o săptămână și-a luat același costum crem.

Te-ai dus în bazar și ți-ai cumpărat la fel ca ea. Și lanțurile la fel, ți-ai pus așa trei rânduri de lanțuri. Hai măi Ligi că nu îți iese. O copiezi și la altceva, nu numai la asta, că am văzut. Andra purta chestii pe care le porți tu acum în emisiune.

Ligi: Este stilul meu! 

Care sunt grupele Cupei Mondiale din Qatar 2022. Programul competițional și loturile complete

Berna și Ligi nu ratează nicio ocazie să se atace recpiroc și să își reproșeze lucruri, semn că relația celor două nu s-a îmbunătățit deloc în ultima perioadă, în ciuda aparențelor.

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies