Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?

Bianca de la "Puterea Dragostei" a trecut prin mai multe transformări de-a lungul timpului, iar acum a decis că este momentul să apeleze la ajutorul medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut?


In articol:

Bianca de la "Puterea Dragostei" vrea să se transforme în cea mai bună variantă a ei. În ultima perioadă, concurenta a fost preocupată mai mult decât de obicei de aspectul ei fizic, încercând astfel să îl cucerească pe Livian prin felul în care arată, dar și prin felul în care se comportă. Acum, Bianca și-a făcut curaj și a trecut pragul unei clinici de înfrumusețare pentru a-și face o intervenție estetică.

Citeste si: Vloggerita Bianca Adam Tequila, batuta cu fierul pe strada

Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?

Bianca a postat pe contul personal de instagram un story în care și-a anunțat prietenii virtuali că urmează să meargă în oraș, dar fără să dea prea multe detalii.

"Unde credeți că urmează să merg și ce urmează să îmi fac?", și-a întrebat Bianca prietenii de pe instagram.

Ei bine, dacă cei care o urmăresc se așteptau să facă o vizită la salonul de înfrumusețare, concurenta de la "Puterea Dragostei" a mers, de fapt, la o clinică pentru a-și injecta acid hialuronic în buze.

Bianca a făcut publice imaginile din cabinetul medicului estetician, ținându-și astfel prietenii virtuali la curent cu transformarea fizică prin care trece.

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei" rupe tăcerea. A spus tot adevărul despre relația cu Livian: "Nu mă ascund de nimeni și..."

Bianca, mesaj controversat pe instagram: "Poți să fii o persoană bună și să..." Este vorba despre Livian?

Chiar dacă Livian o ține la distanță și nu își dorește să mai formeze un cuplu cu ea, Bianca evită să îl vorbească de rău, ba din contră, chiar îi ia apărarea în anumite situații.

Sunt luni bune de când Bianca încearcă să îi recâștige dragostea lui Livian, dar se pare că eforturile ei sunt în zadar. Concurentul de la "Puterea Dragostei" pare hotărât să uite definitiv de Bianca, chiar dacă, în timpul emisiunii, cei doi se îmbrățișează, se țin în brațe, se alintă și, în anumite situații, chiar se comportă de parcă ar forma în continuare un cuplu.

Bianca și Livian nu sunt împreună, dar își petrec majoritatea timpului unul în compania celuilalt. Cei doi se tachinează și chiar dacă Bianca speră într-o împăcare, Livian îi taie de fiecare dată aripile, mai ales atunci când ea crede că sunt pe punctul de a forma din nou un cuplu.

Deși Livian a mai avut momente în care a tratat-o nu tocmai frumos, Bianca a încercat de fiecare dată să îi ia apărarea. Acum, concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram un mesaj care ridică semne de întrebare și care pare că descrie perfect situația pe care o trăiește în momentul de față alături de fostul ei iubit, Livian.

"Poți să fii o persoană bună, cu o inimă bună și să spui în continuare nu.", a scris Bianca pe instagram.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îi dă replica lui Jador după acuzele făcute de manelist”! Da. Este un frustrat pentru că am plecat de lângă el! Dar nu mai suportam”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate