Ramona de la "Puterea Dragostei" rupe tăcerea. A spus tot adevărul despre relația cu Livian: "Nu mă ascund de nimeni și..."

Ramona și Livian s-au apropiat destul de mult în emisiune, spre disperarea Biancăi, astfel că au apărut rapid zvonuri potrivit cărora ar forma un cuplu. Acum, Ramona a spus tot adevărul.


In articol:

Ramona și Livian nu ezită să glumească unul cu celălalt, iar de foarte multe ori, reacțiile lor au fost confundate cu mici flirturi. Bianca nu a gustat glumele celor doi, ci din contră, concurenta de la "Puterea Dragostei" a făcut eforturi mari pentru a-și ascunde gelozia. Pentru a clarifica lucrurile, Ramona a postat pe instagram un mesaj în care explică ce se întâmplă între ea și Livian. Au sau nu o relație?

Citeste si: Pe cine copiază Ligi? Berna a dezvăluit totul: "Te-ai dus și ți-au luat haine din bazar!"

Ramona de la "Puterea Dragostei" rupe tăcerea. A spus tot adevărul despre relația cu Livian: "Nu mă ascund de nimeni și..."

De când s-a despărțit oficial de Bianca, Livian interacționează cu toate fetele din casă, cu unele mai mult, cu altele mai puțin. Printre preferatele lui se numără Ramona și Ligi, asta și pentru că cele două sunt în continuare în căutarea iubirii adevărate. Livian i-a sugerat de mai multe ori Ramonei că ei ar putea avea o relație, însă ea a luat totul în glumă, lucru pe care a ținut ca Bianca să îl știe.

Având în vedere că au apărut informații potrivit cărora Ramona ar fi ieșit în oraș, în afara emisiunii, cu Livian, concurenta de la "Puterea Dragostei" a hotărât să rupă tăcerea și să spună tot adevărul despre legătura cu acesta. Ramona a dezvăluit că ea și Livian sunt doar prieteni și că informațiile potrivit cărora ar fi ieșit împreună la masă sunt false.

Citeste si: Livian, criză de nervi în direct. Ella a reușit să îl scoată din minți. Ce s-a întâmplat?

"M-am săturat să dau explicații mereu, dar chiar vreau să lămuresc că eu nu am nicio treabă cu Livian sau cu vreun băiat din casă! Nu am luat masa cu el și Philip. Ne-am întâlnit întâmplător la o parfumerie și ne-am salutat. Atât! Ne-am văzut întâmplător cu Renat și Gabi, la magazinul de unde ne cumpărăm haine. Și atunci eram pe Live...mă deranjează când se scot vorbe, dacă era ceva de recunoscut, recunoșteam...nu mă ascund de nimeni și cum observați, mereu am dat explicații cu ceea ce mă privește personal! Mulțumesc de înțelegere!", a scris Ramona pe instagram. 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îi dă replica lui Jador după acuzele făcute de manelist”! Da. Este un frustrat pentru că am plecat de lângă el! Dar nu mai suportam”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate