Șoc la "Puterea dragostei"! Roxana și Turcu s-au despărțit! Ce mesaje-bombă îi trimitea Turcu unei fete pe nume Betty! Se invita la ea acasă

Roxana și Turcu s-au despărțit, potrivit unor mesaje care au apărut pe internet. Acesta îi scria unei fete pe nume Betty!


In articol:

"Turcu o înșală pe Roxana!", au dezvăluit două tinere într-un blog.

"Am primit de la o fată pe nume Betty niște conversații în care Turcu se autoinvită la ea acasă. Și cere poze sexy", au mai susținut acestea.

Ele au și prezentat câteva mesaje pe care Turcu le-a schimbat cu această Betty. "Suntem despărțiți E greu aici, crede-mă", era unul dintre mesaje, Turcu spunând că s-a despărțit de Roxana.

Cele două tinere care au prezentat mesajele susțin că discuțiile sunt absolut reale, având și telefonul lui Turcu. 

"Betty, cum nu ți-ai luat block de la Roxana?" și "După aceste conversații Turcu i-a dat block fetei ăsteia", au mai susținut ele în vlog.

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu: "E mai praf ca mine de o mie de ori"

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu la reintrarea ei în casa "Puterea dragostei". Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la intrarea Roxanei prin video-call în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu abținându-se să intervină în discuție.

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.: Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

Roxana: Voi vă luați de mine, de melodia mea, pe care încă nu am lansat-o, dar ăsta cântă mai praf ca mine, ați înnebunit? El (n.r.: Mocanu) e dansatoare sau ce?

Jador: Vine și el cu mine, stă cu mine, se distrează

Roxana: Cu tine n-am treabă, că ești boss, știu. Tu ai cântat și lângă mine și nu zic nimic, că tu cânți foarte frumos. Eu recunosc. Eu am zis de persoana care s-a luat de mine, nu de tine. Tu ai tot dreptul să te iei de mine, că ești cântăreț, dar el ce e, dansatoare din buric sau ce? Prietena ta? Prietena ta n-are nicio treabă, ia-te tu de mine, că ai tot dreptul și tac în fața ta, dar alții, care n-au nicio treabă...

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate