Jador a scos o nouă melodie cu Mocanu! Uite cum cântă câștigătorul "Puterea dragostei" sezonul 1 în "Mireasa"! VIDEO

Author: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 16:10

Jador a scos o nouă melodie cu prietenul său, Bogdan Mocanu, "Mireasa". În clip mai apar și interpretează Nikolas Sax și DeSanto.

Jador mai scosese anterior o piesă cu Bogdan Mocanu, însă preciza că acesta nu își dorește, cel puțin pentru moment, o carieră în muzică.

Roxana îl atacase anterior pe Mocanu, râzând de vocea lui.

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu: "E mai praf ca mine de o mie de ori"

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu

la reintrarea ei în casa" Puterea dragostei". Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la  intrarea Roxanei prin video-call  în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu

abținându-se să intervină în discuție.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.: Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o

mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare: „Am trăit prea mult timp căutând la alții ”

Roxana: Voi vă luați de mine, de melodia mea, pe care încă nu am lansat-o, dar ăsta cântă mai praf ca mine, ați înnebunit? El (n.r.: Mocanu) e dansatoare sau ce?

Jador: Vine și el cu mine, stă cu mine, se distrează

Roxana: Cu tine n-am treabă, că ești boss, știu. Tu ai cântat și lângă mine și nu zic nimic, că tu cânți foarte frumos. Eu recunosc. Eu am zis de persoana care s-a luat de mine, nu de tine. Tu ai tot dreptul să te iei de mine, că ești cântăreț, dar el ce e, dansatoare din buric sau ce? Prietena ta? Prietena ta n-are nicio treabă, ia-te tu de mine, că ai tot dreptul și tac în fața ta, dar alții, care n-au nicio treabă...