Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 iul 2024, 23:40

Prezentă astăzi, în cadrul Știrilor Kanal D de la 12:00, celebra actriță a povestit și detalii despre filmările serialului “O dragoste”: “Sunt convinsă că telespectatorii așteaptă noul sezon cu mare interes”

Sibel Taşçıoğlu, apreciata actriță cunoscută pentru rolurile sale memorabile în serialele turcești, se află în România pentru câteva zile. Prezentă astazi, în platoul Știrilor Kanal D, Sibel a dezvăluit unul dintre motivele surprinzătoare pentru care a ales să viziteze țara noastră. Legenda lui Dracula a atras-o în mod special pe celebra actriță pe meleaguri autohtone.

Sibel Taşçıoğlu vizitează România pentru un motiv surprinzător

Citește și: INTERVIU: Sibel Taşçıoğlu, despre rolul Pembe din serialul „O dragoste”! Ce spune celebra actriță despre relația cu colegii săi și despre noul sezon al producției! „Îi iubesc mult pe toți colegii mei, dar cei de care sunt mai apropiată sunt...”

Aveam de mult plănuit să vin în România. Simt o simpatie extraordinară pentru mitul lui Dracula si este o mare bucurie să am ocazia să vin să vizitez România si să ajung și la Bran ”, a declarat Sibel Taşçıoğlu în platoul

Stirilor Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Cunoscută pentru talentul ei de a da viață unor personaje complexe în seriale de succes precum „Yaman”, „Kösem” și „Ma numesc Züleyha”, Sibel a captivat publicul si cu interpretarea extrem de realista a rolului Pembe Ünal, în productia „O dragoste”, al carei al doilea

sezon s-a încheiat săptămâna trecută, la Kanal D. Actrița spune că este convinsă ca cel de-al treilea sezon îi va captiva pe români.

„  Acest serial pare că prezintă o poveste specifică din Turcia, dar de fapt vine cu o poveste universală, în care oricine se poate regăsi si acesta este motivul pentru care consider că serialul se bucură de un asemenea succes. Eu sunt născută în Bursa, un oras mai conservator, si acest lucru m-a ajutat să înteleg mai bine personajul Pembe.

Nu mi-a fost greu să îi dau viață, seamană cu oamenii cu care am crescut. Personajul Pembe este unul legat strâns de familie si in cazul ei se aplică tot ceea ce am vazut aproape de mine, încă din copilărie. Primele două sezoane au avut un succes urias si sezonul trei va fi si mai puternic. Păstrăm surprizele pentru momentul difuzării, sunt convinsă că telespectatorii așteaptă noul sezon, continuarea povestii, cu mare interes, curiozitate”,  a adăugat Sibel Taşçıoğlu.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

Pe lângă întâlnirile cu fanii și descoperirea culturii românești, Sibel Taşçıoğlu își propune să exploreze in zilele urmatoare locurile încărcate de istorie și legende din România. Fanii actritei o vor putea revedea mâine, de la 21:00, în platoul “Follow us!”, la Kanal D2, unde aceasta se va afla alături de Teo si Ilinca Vandici, gazdele emisiunii.

 Asadar, veti putea afla mai multe detalii despre serialele în care a apărut celebra actriță, despre planurile sale legate de șederea în România, precum si alte dezvăluiri, mâine seară, într-un dialog efervescent, în cadrul “Follow us!”, de la 21:00, la Kanal D2.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.