O echipă dedicată de reporteri aduce zi de zi in fata telespectatorilor Kanal D, din toate colţurile tarii, ştirile care contează cu adevărat, informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică. De-a lungul timpului, Stirile Kanal D au fost alături de telespectatori şi prin campanii sociale dedicate sau materiale punctuale, menite să schimbe în bine viaţa comunităţii.

De luni pană vineri, de la ora 09:00, Simona Pătruleasa vine cu cele mai proaspete informaţii ale zilei de la pupitrul Ştirilor Kanal D, Christian Sabbagh prezintă principalul grupaj informativ al zilei, de luni până vineri, de la ora 19:00. Cristina Dorobanţu le oferă informaţiile celor care se află în faţa micilor ecrane de luni până vineri, de la ora 12:00, iar Silvia Ioniţă se află în faţa telespectatorilor cu cele mai importante ştiri ale weekendului, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12:00 si 18:00. Aflăm cum va fi vremea în cadrul rubricii Meteo, prezentată şi realizată de Anca Ciota.

Stirile Kanal D reprezintă reperul zilnic pentru publicul larg, jurnalele Kanal D fiind adesea în topul audienţelor, pe toate targeturile monitorizate.

Nu pierdeţi, zi de zi, spectacolul ştirilor, la Kanal D, locul unde informaţia este livrată cu dedicare, pasiune şi respect faţă de public de o echipă de profesionişti.