O echipă dedicată de reporteri acoperă cu profesionalism ştirile care contează cu adevărat, informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică.

O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai de impact evenimente din diferite zone ale ţării, aducând celor din faţa micilor ecrane, cu profesionalism, ştirile care contează cu adevărat, care influenţează viaţa cetăţeanului.

De-a lungul timpului, Stirile Kanal D au fost alături de telespectatori şi prin campanii sociale dedicate, menite să schimbe în bine viaţa comunităţii. Cea mai recenta campanie, “Se sună de schimbare!”, derulată în asociere cu Asociatia Bookland, a venit în întâmpinarea copiilor din mediul rural, acolo unde şcolile se află într-o stare precară.  Prin renovarea şi chiar reconstruirea acestora, copiii au şi vor avea mediul propice pentru a învăţa. Acesta este doar un exemplu din lungul şir al campaniilor derulate de Ştirile Kanal D în cei 15 ani de existenţă a staţiei.

De luni pană vineri, de la ora 09:00, Simona Pătruleasa dă tonul ştirilor cu Jurnalul de dimineaţă al Kanal D, Christian Sabbagh prezintă Ştirile serii ale Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19:00. Cristina Dorobanţu le oferă informaţiile celor care se află în faţa micilor ecrane de vineri până duminică, de la ora 12:00, iar Silvia Ioniţă se află în faţa telespectatorilor cu cele mai importante ştiri ale weekendului, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00.