Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în cea mai recentă vacanță, petrecută în Austria! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță fără machiaj

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2024, 22:53

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, vacanță de poveste în Austria! Iată cum a fost fotografiată îndrăgita actriță, alături de cei mai buni prieteni!

Cu o carismă aparte și un talent desăvârșit, Sibel Taşçıoğlu a cucerit publicul din Turcia și din străînătate încă de le primele sale roluri jucate pe micile ecrane. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, celebra actrița a jucat în multe producții de excepție, care i-au adus notorietate și mari succese pe plan profesional. Cel mai recent proiect în care a jucat frumoasă actrița este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Pembe, care de asemenea a însemnat o mare reușită.

Sibel Taşçıoğlu, o carieră strălucită de peste două decenii în domeniul actoriei

Sibel Taşçıoğlu s-a născut în anul 1976, în orașul Bursa, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, în spiritul valorilor și tradițiilor turcești, pe care le-a respectat cu strictețe. Această a visat încă din copilărie să ajungă celebra într-o zi și să strălucească pe cele mai înalte culmi ale succesului.

După absolvirea liceului, Sibel a fost admisă la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes în 1995, când a devenit actriță cu drepturi depline. La scurt timp a început aceasta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Bursa, unde a fost apreciată datorită talentului ei uluitor.

La un moment dat actrița a fost cooptată în distribuția primului ei serial de televiziune, în "Ciçek Taksi", care a reprezentat primul pas către celebritate.

Cel mai recent și cel mai apreciat rol jucat de celebra actrița este cel din serialul O dragoste, care i-a adus de asemenea un succes răsunător.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, vacanță de poveste în Austria

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgită actrița Sibel Taşçıoğlu este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită alături de soțul ei, Murat Kolçak Köstendil, un renumit om de afaceri din Turcia. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și de atunci formează un cuplu perfect.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care joaca rolul Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost filmată vedeta

Când nu se află pe platourile de filmare, Sibel Taşçıoğlu este activă și în mediul online, unde publică imagini și filmulețe de senzație, atât din arhivă personală, cât și de la filmări sau ședințe foto, spre marea încântare a urmăritorilor ei.

De curând, actrița a publicat câteva imagini uluitoare din cea mai recentă vacanță, petrecută alături de soțul ei și de câțiva prieteni, în Viena.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!