Se fac eforturi disperate! Cum încearcă medicii să-l salveze pe Mihai, de la 3 Sud Est

,
Mihai Budeanu
Mihai Budeanu

Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, se află într-o stare delicată din pricina Covid-19.


In articol:

Colegii lui de trupă au oferit, pe pagina de Facebook a formației, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu.

Cântărețului i s-a administrat plasmă de către medici, iar acum toată lumea așteaptă ca Mihai Budeanu să se simtă mai bine.

”Colegul nostru Mihai este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate. Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede”, au anunțat băieții de la 3 Sud Est pe pagina de Facebook a trupei.

Băieții au tras și un semnal de alarmă legat de acest virus, cel mai probabil după vehicularea a tot felul de ipoteze și teorii conspiraționiste legate de Covid-19.

”Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, au mai transmis membrii 3 Sud Est pe pagina lor.

Mihai Budeanu
Mihai Budeanu este internat în Spitalul Județean Medgidia, la ATI[Sursa foto: Facebook/3 Sud Est]

Ce spunea un medic despre starea lui Mihai Budeanu

Internat la Spitalul Municipal Medgidia, Mihai Budeanu se luptă cu cumplitul virus în secția de ATI. 

Cântărețul fusese internat la Mangalia, însă starea lui necesita plasmă, așa că a fost transferat la Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, declara un medic de la Spitalul din Mangalia.

În județul Constanța situația este gravă din pricina Covid-19. Rata infectărilor a depășit 9 la mia de locuitori, așa că sunt în vigoare măsuri de restricții pentru limitarea răspândirii virusului. Municipiul Constanța a intrat în carantină de vinerea trecută, de la ora 20:00

„Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c. Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.  

În acest moment, indicele în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, anunța Prefectura Constanța.

Citeste si: Un cunoscut artist este infectat cu Covid-19! Se află în stare gravă la ATI

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un cunoscut artist este infectat cu Covid-19! Se află în stare gravă la ATI

Surpriza lui Trump: În timp ce DNA a deschis dosar, omul care l-a dus pe Dragnea în SUA a fost graţiat

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

OMS anunță când vine al treilea val de Covid-19! Ce îi așteaptă pe români

Alexandru Rafila: ''Nu mai luati aceste pastile! Sunt extrem de periculoase''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies