Un cunoscut artist este infectat cu Covid-19! Se află în stare gravă la ATI

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 08:30
Un cunoscut artist roman se afla in stare grava la spital dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membrii ai trupei 3 Sud-Est are coronavirus. În vârstă de 44 ani, artistul a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia. 

Momente de cumpănă pentru una dintre cele mai îndrăgite formații românești. Mihai Budeanu, unul dintre membii formației 3 Sud Est se află la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit medicilor, Mihai Budeanu se află internat la Terapie Intensivă, iar starea lui de sănătate nu e una tocmai bună! Cântărețul are nevoie de plasmă! 

Mihai de la 3 Sud Est are coronavirus

Mihai, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est  s-a infectat cu coronavirus, iar în aceste momente se află internat într-un spital din Medgidia, județul Constanța, iar starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Inițial artistul ar fi fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, însă în cursul zilei de ieri a fost tranferat către Medgidia, acolo unde se află și în aceste momente la secția de ATI.

Artistul are nevoie de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispune de această posibilitate, motiv pentru care a fost transportat la cel mai apropiat spital care îi asigură lui Mihai Budeanu șansa la un transplant de plasmă. 

Potrivit medicilor, starea de sănătate a cântărețului nu e bună, asta deoarece artistul are nevoie de plasmă! 

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic de la Spitalul din Mangalia.

Coronavirus România, bilanț 19 noiembrie

Până joi, 19 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 393.851 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore au fost confirmate  10.108 cazuri noi.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.334 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până joi, 9.596 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 18.11.2020 (10:00) – 19.11.2020 (10:00) au fost raportate  167 de decese (91 bărbați și 76 femei)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turcia a implementat o taxă turistică pentru vizitatori. Începând cu 1 ianuarie 2023, turiștii vor plăti mai mult

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies