Virgil Ianțu, infectat cu coronavirus! Care este starea vedetei

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 04:55
Virgil Ianțu, depistat pozitiv cu Covid-19
Sursa: Facebook Virgil Ianțu

Prezentatorul TV și muzicianul Virgil Ianțu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Virgil Ianțu a precizat că are o formă ușoară și că se simte bine.

"Aceasta poza e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti.

A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!", a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

Ulterior prezentatorul TV a revenit cu o poză în care apare fără mască și în care le transmite fanilor că totul este în regulă.

"...semn ca sunt bine. Va multumesc mult pentru ganduri si urari! #goodtime #love", a scris Virgil Ianțu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Actorul Horațiu Mălăele, depistat și el cu Covid-19

Virgil Ianțu se alătură unei serii de vedete depistate cu Covid-19, printre care Adelina Pestrițu și Horațiu Mălăele. 

Horațiu Mălăele urma să meargă la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc, când a aflat că a fost depistat pozitiv cu Covid-19, iar deplasarea a fost anulată. Marele actor urma să fie omagiat la eveniment.

„Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau. Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

Virusul nu alege- recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19.

În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul“, au transmis organizatorii evenimentului de la care Horațiu Mălăele a lipsit din pricina virusului.