Horațiu Mălăele, confirmat cu Covid-19! Care este starea de sănătate a actorului de 68 de ani

,
Horațiu Mălăele
Horațiu Mălăele, depistat cu Covid-19

Marele actor român Horațiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.


In articol:

Actorul plănuia să meargă la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea va fi anulată. Momentan nu se cunosc informații legate de starea de sănătate a actorului, care are o vârstă și care s-ar încadra, astfel, printre persoanele de risc. Horațiu Mălăele urma să fie omagiat la eveniment.

„Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând

toate momentele pe care ieşenii le aşteptau. Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

Virusul nu alege- recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul“, au transmis organizatorii evenimentului.

Horațiu Mălăele este printre vedetele care au susținut campania de conștientizare a publicului legată de noul coronavirus, Covid-19.

Horațiu Mălăele
Temutul virus îi dă bătăi de cap și marelui actor

Horațiu Mălăele, un puternic susținător al măsurilor luate în lupta cu Covid-19

Alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian, celebrul actor Horațiu Mălăele a apărut ținând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”.

Horațiu Mălăele este unul dintre cei mai cunoscuți și mai talentați actori români în viață, el jucând atât în piese de teatru, cât și în filme.

Piesa "Dineu cu proști", în care Ion Caramitru joacă alături de Horațiu Mălăele, a produs circa 2,5 milioane de euro.

“În piesa „Dineu cu proşti“, realizată în 2010, eu nu am jucat iniţial, am pus-o în scenă. Cuplul de bază era asigurat de Horaţiu Mălăele, ca şi acum, şi de Şerban Ionescu.

Şerban Ionescu s-a îmbolnăvit grav la un moment dat şi mai erau câteva spectacole vândute deja care ar fi trebuit suspendate, dar fiindcă eu eram regizorul piesei şi fiind şi actor am putut intra în două-trei zile în mod eroic să-l înlocuiesc temporar. Am făcut-o pentru a asigura existenţa repertoriului şi a nu trimite acasă 900 de oameni pe seară care îşi cumpăraseră bilete. După ce Şerban Ionescu a murit am rămas în spectacol.
Acesta a atins până în iunie 2019 aproape 300 de reprezentaţii şi a adus Teatrului Naţional cele mai mari încasări, 12 milioane de lei”, declara Ion Caramitru.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA inainte de alegeri! Mesaj pentru toti romanii

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Bilanț coronavirus 24 septembrie 2020: Numărul de noi cazuri, în continuare mare! Peste 500 de pacienți, internați la ATI!

Cum pot vota pacienții internați cu COVID-19 la Alegerile Locale? Li se aduce și lor urna mobilă?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies