Se dau bani! Ajutoare in fiecare luna pentru romani. Ce sa faci ca sa iei banii

,

Sezonul rece se apropie cu paşi repezi, iar autorităţile încep să acorde iarăşi ajutoarele pentru căldură pentru cei care se încadrează în categoriile vizate. Unde şi cui trebuie să se adreseze cei care vor să obţină aceşti bani.


In articol:

Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece pot fi depuse la Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din fiecare sector, informează autorităţile locale din Bucureşti.

Se dau bani! Ajutoare in fiecare luna pentru romani.

Sector 1

Cetăţenii Sectorului 1 pot depune începând din 14 octombrie la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1 din Bulevardul Mareşal Averescu nr.

17, corp E, parter, camera 1, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece noiembrie 2019-martie 2020.

Solicitanţii ajutorului pentru încălzirea locuinţei care vor înregistra cererile-declaraţie pe propria răspundere până la data de 20 a lunii respective vor beneficia de ajutor începând cu luna depunerii cererii. Cei care vor depune cererile după data de 20 a lunii respective vor beneficia de ajutorul de încălzire începând cu luna următoare.

Sector 2

Pentru obţinerea ajutoarelor de încălzire, locuitorii Sectorului 2 trebuie să depună cererile până cel târziu la data de 20 noiembrie. După această dată, pentru cererile depuse până la data de 20 ale lunii, ajutorul va fi acordat începând cu luna respectivă, iar pentru cererile depuse după data de 20 ale lunii, ajutorul va fi acordat începând cu luna următoare.

Formularele completate, însoţite de actele doveditoare, se depun la sediile DGASPC Sector 2 (Serviciul Asistenţă Socială Baicului, str.

Heliade Între Vii nr. 36, Serviciul Asistenţă Socială Maşina de Pâine, str. Glinka nr. 7A, Serviciul Asistenţă Socială Pantelimon, bld. Basarabia nr. 90, Serviciul Asistenţă Socială Silvestru, Calea Moşilor nr. 132), individual sau prin reprezentantul asociaţiei, de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar vineri între ora 08.00 şi 14.00.

Citeste si: Se dau 40.000 de lei de la stat fara dobanda! Cum se intra in posesia banilor

Citeste si: Se dau bani de la stat! 20.000 de lei pentru fiecare roman care vrea sa scape de factura la curent

Citeste

si: Este dezastru! Nu mai sunt bani de salarii! Romanii raman fara bani de Sarbatori

Fondurile necesare pentru plata ajutoarelor pentru încălzirea pe bază de energie termică, gaze naturale, energie electrică se asigură din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale. Fondurile necesare pentru plata ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri se asigură prin transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale, prevăzute în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Fondurile necesare pentru plata ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri pentru familiile beneficiare de ajutor social stabilit potrivit Legii nr. 416/2001 se asigură din bugetele locale. Pentru persoanele beneficiare de ajutor social, înscrise la Primăria Sectorului 2, s-a alocat suma de 4.640 lei, iar în cazul în care vor apărea cereri noi, altele decât beneficiarii ajutorului social, se vor face solicitări de atribuire a fondurilor necesare, în funcţie de numărul acestor cereri.
În prezent, nu se poate face o estimare a acestor cereri, dar există fonduri suficiente la bugetul local, a adăugat Primăria Sectorului 2.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Ultima ora: Se dau bani de la stat! Ce sa faci ca sa iei banii de maine

Citeste si: Bugetarii raman pe drumuri. Va fi dezastru! Premierul a anuntat ce urmeaza

Citeste si: Indemnizație creștere copil: Acte necesare și calcul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fara precedent! Bianca de la Puterea dragostei fata in fata cu mama lui Livian. Cum a fost prima intalnire a celor doua

Guvernul pregătește TUNUL împotriva României: 'Vinde 'pe nimic' obiective strategice'

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Mocanu și Andra, conflict cu monstru! S-au înjurat și amenințat cu bătaia! Totul a plecat de la Jador!

Jador, schimbare radicala: "Pirui, vreau sa-ti zic ca si eu te plac!" Afla cum va reactiona Andreea si ce decizie vor lua cei doi in privinta unei posibile relatii,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies