Ultima ora: Se dau bani de la stat! Ce sa faci ca sa iei banii de maine

,

Toți românii trebuie să știe aceste informații! Statul sare din nou în ajutorul acestora și va da zeci de mii de lei celor care se înscriu în acest program


In articol:

Ultima ora: Se dau bani de la stat!

Este vorba despre cei care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice. După ce programul a fost întrerupt în luna septembrie din cauza unor suspiciuni de fraudă, acesta reîncepe miercuri, 6 noiembrie, de la ora 10.

Se dau bani de la stat! Ce sa faci ca sa iei banii de maine

În cadrul programului de finanțare Casa Verde Fotovoltaice nu beneficiarii sunt cei care depun solicitările online, ci instalatorii validați în program. Potrivit AFM, „toate documentele înregistrate cu succes în aplicația informatică, precum și cele înregistrate în registrul instalatorilor care nu au fost încărcate în aplicație până la momentul suspendării accesului în aplicația informatică, sunt acceptate de Administrația Fondului pentru Mediu ca fiind depuse în termen, în vederea analizării”.

Citeste si: Acte necesare cazier. Cum obtine o persoana fizica certificatul de cazier judiciar

Citeste si: Salariu mărit 2019. Sute de mii de români primesc bani în plus - Creștere cu 25%

Persoanele fizice care folosesc acest program vor putea cere o finanțare rambursabilă ce va acoperi aproape 90% din costurile instalării de panouri fotovoltaice, beneficiarul urmând să plătească doar 10%.

Pentru a putea beneficia de banii de la stat, solicitanții vor trebui să se asigure că respectă atât criteriile de eligibilitate (domiciliu în România, proprietari ai caselor pe care se instalează panourile, lipsa datoriilor la bugetul de stat etc.), cât și cerințele tehnice ale sistemului fotovoltaic.

După obținerea finanțării nerambursabile, beneficiarii trebuie să instaleze și să pună în funcțiune sistemul de alimentare fotovoltaic în cel mult opt luni, ei fiind monitorizați timp de șase ani de la obținerea certificatului de racordare.

Fondurile totale alocate programului Casa Verde Fotovoltaice sunt de aproximativ 656 milioane lei. Având în vedere că cei interesați să-și instaleze panouri fotovoltaice vor putea cere cel mult 20.000 de lei de la stat, fondurile totale ale programului “Casa verde – fotovoltaice” din acest an ar asigura finanțarea instalării a peste 30.000 de astfel de sisteme. Până în prezent, potrivit datelor de la AFM, au fost depuse 13.271 de cereri de finanțare.

sursa: capital.ro

Citeste si: Indemnizație creștere copil: Acte necesare și calcul

Citeste si: Anunt! Se dau bani pentru copii. Care sunt conditiile ca fiecare elev sa primeasca 250 de lei lunar

Citeste si: Se dau 40.000 de lei de la stat fara dobanda! Cum se intra in posesia banilor

 

Citește și:

Pensii si salarii, anuntul oficial. Noul ministru al Muncii: "nu se taie pensiile si salariile"

Viorica Dancila si-a luat ADIO de la guvern: "Avem un presedinte dictator"

Cine va fi presedintele Senatului. PNL isi pune oamenii in functiile cheie ale statului

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - Prima parte - VIDEO. Akebono, scos din emisiune de ceilalți concurenți. A sărit din nou la bătaie!

Coronavirus în România, 20 septembrie 2020. 1.231 de cazuri noi și 33 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies