Salariu mărit 2019. Sute de mii de români primesc bani în plus - Creștere cu 25%

,
Salariu mărit 2019. Sute de români primesc bani în plus
Salariu mărit 2019. Vești importante pentru sute de mii de români, aceștia vor primi bani în plus la salariu.

Salariu mărit 2019. Vești importante pentru sute de mii de români, aceștia vor primi bani în plus la salariu. Veniturile lor vor crește cu 25%. Vestea bună tocmai ce a fost făcută de autorități printr-un anunț oficial.


In articol:

Salariu mărit 2019. Sute de mii de români primesc bani în plus

Vestea bună vine din Portugalia, acolo unde nimeni nu se aștepta la o asemenea creștere. Sute de mii de români sunt stabiliți acolo, după ce au părăsit țara noastră din cauza problemelor economice și sociale. Prim-ministrul portughez Antonio Costa a promis sâmbătă, la ceremonia de învestire a guvernului, că va majora salariul minim cu 25%, până în 2023.

Salariul minim din Portugalia urmează să ajungă la 750 de euro. Premierul a mai promis și o reducere a datoriei publice sub 100% din Pib.

Citeste si: Este dezastru! Nu mai sunt bani de salarii! Romanii raman fara bani de Sarbatori

Citeste si: Pensiile sunt in pericol! "E o panica in tara de nedescris". Ce spune Marius Budai

Citeste si: Se dau bani de la stat. 400 de lei pe langa pensie. Ce trebuie sa faci ca sa ii primesti

Salariu mărit 2019. Sute de români primesc bani în plus
Salariu mărit 2019. Vești importante pentru sute de mii de români, aceștia vor primi bani în plus la salariu.

Portugalia are unul din cele mai scăzute salarii minime din vestul Europei.

“Guvernul îşi prezintă acum obiectivul de a aduce salariul minim la 750 de euro în 2023”, a declarat Antonio Costa la ceremonia de învestire a guvernului său minoritar. Costa a mai menționat că această creştere trebuie să o depăşească pe cea de aproape 20% din legislatura precedentă.

“Salariul minim naţional va evolua în fiecare an după discuţii cu partenerii de dialog social, în funcţie de dinamica locurilor de muncă şi de creşterea economică, dar fără a ignora vreodată importanţa socială pe care o are”, a arătat premierul.

Citeste si: Ce pensie are Maria Ciobanu dupa o viata pe scena. Statul roman isi umileste artistii

Citeste si: Iohannis a semnat! Cine sunt romanii care nu mai platesc impozite

Citeste si: Calcularea pensiei. Se schimba modul de calcul al pensiei odata cu Guvernul. Ce vor primi pensionarii de la Guvernul PNL

Parlamentul urmează să dezbată programul guvernamental, acesta fiind prezentat cel mai probabil în următoarea săptămână. Analiștii susțin că nu vor exista obstacole majore pentru guvernul socialist.

Primul test major se anunţă proiectul de buget pe anul 2020, Costa insistă pentru un control strict al cheltuielilor pentru atingerea unui buget echilibrat, după un deficit estimat la doar 0,1% din PIB în 2019, în scădere faţă de 0,4% în 2018.

Datoria publică a Portugaliei se asteaptă să se situeze la sfârşitul anului cu puţin peste 119% din PIB, să fie astfel în scădere faţă de 121,5% în 2018 şi mult sub nivelul record de aproape 131% din anul 2014.

 

Citește și:

Ministrul Educației, anunț important pentru toți elevii. Ce se va întâmpla cu tezele și olimpiadele în anul școlar 2020-2021?

Ludovic Orban, PROMISIUNE pentru militari, de cu ocazia Zilei Armatei Române

Restricții de circulație în timpul nopții? Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban: “Avem în evaluare o…”

Coronavirus în România, 24 octombrie 2020. 4.761 de cazuri noi și 73 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

De ce a crescut rata de mortalitate din cauza Covid-19 în România? Nelu Tătaru a oferit explicația: “Raportăm efectiv tot ce…”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies