Se dau bani de la stat! 20.000 de lei pentru fiecare roman care vrea sa scape de factura la curent

,

Se dau bani de la stat! Guvernul a anunțat că începe din nou programul prin care românii pot primi până la 20.000 de lei pentru a-și face un sistem care să-i scape de facturile la curent.


In articol:

Se dau bani de la stat! 20.000 de lei pentru fiecare roman care vrea sa scape de factura la curent

Guvernul a anunțat că începe din nou programul prin care românii pot primi până la 20.000

de lei pentru a-și face un sistem care să-i scape de facturile la curent. Este vorba de montarea de panouri fotovoltaice.

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională va fi reluat începând cu data de 6 noiembrie 2019, ora 10:00, dată de la care instalatorii validaţi vor putea să continue înscrierea persoanelor fizice în aplicaţia informatică, informează Administraţia Fondului de Mediu printr-un comunicat.

Toate documentele înregistrate cu succes în aplicaţia informatică, precum şi cele înregistrate în registrul instalatorilor care nu au fost încărcate în aplicaţie până la momentul suspendării accesului în aplicaţia informatică, sunt acceptate de Administraţia Fondului pentru Mediu ca fiind depuse în termen, în vederea analizării”, se menţionează în comunicat.

AFM precizează că persoanele fizice care nu au depus şi nu au înregistrat documentele la instalatorii validaţi până în data de 10 septembrie vor avea posibilitatea de a depune la instalatori documentele solicitate, cu condiţia ca acestea să fie valabile la data înregistrării în aplicaţia informatică.

Citeste si: Se dau 40.000 de lei de la stat fara dobanda! Cum se intra in posesia banilor

Citeste si: Se dau bani de la stat. 400 de lei pe langa pensie. Ce trebuie sa faci ca sa ii primesti

Citeste si: Se dau bani pentru romani: pana la 8.500 lei pe luna! Cine poate intra in posesia banilor

Valoarea contractului de finanţare este de 536 milioane lei, sumă asigurată din Programul Operaţional Regional (POR).

Valoarea totală a finanţării acordate pentru acest program se ridică la aproximativ 656 milioane lei, Administraţia Fondului pentru Mediu asigurând, din Fondul pentru Mediu, sumele necesare pentru regiunea Bucureşti – Ilfov.

Scopul programului îl reprezintă creşterea eficienţei energetice, îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în sistemul energetic naţional.

Finanţarea se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 lei. Suma finanţată de AFM se scade de către instalatorul validat din valoarea totală a facturii, iar diferenţa se suportă de către beneficiarul final, din surse financiare proprii.

sursa: capital

Citeste si: Se dau bani! Rares Bogdan: "Iata o oportunitate fantastica". Ce conditii trebuie sa indeplineasca romanii care vor banii

Citeste si: Se dau bani de la stat pentru aproape 400.000 de romani! Intra in conturi pana pe 30 noiembrie

Citeste

si: Se dau vouchere de la stat in valoare de 23.000 de lei! Ce romani pot intra in posesia lor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo 31 octombrie. Schimbare radicala a vremii: temperatura resimtita la Bucuresti 1 grad Celsius

Rusia trage un semnal de alarmă și avertizează: Combatanți ai Statului Islamic vin din Libia și Siria în Afganistan. Are loc un exod masiv de populație

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

TOP 10 cele mai bune licee din Bucureşti. Clasament realizat după Bacalaureat 2019

"Imi place dansul", ULTIMELE 2 SAPTAMANI! Lupta pentru cei 100.000 lei a intrat pe ultima suta de metri! 3 concurenti vor pleca acasa sambata aceasta, in semifinala,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies