Ruxi a răbufnit la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat foc, de data asta chiar am luat foc!” Comentariile colegelor au scos-o din minți!

,
ruxi bravo ai stil celebrities

Ruxi, deranjată de comentariile colegelor de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi este foarte directă în exprimare și nu s-a ferit să reacționeze în momentul în care colegele au suspectat-o că nu e sinceră. De ce a răbufnit Ruxi și ce comentarii au reușit să o scoată din minți?


In articol:

Ruxi este una dintre cele mai bune concurente din sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta i-a uimit pe jurați cu ținutele ei originale, ieșite din tipare.

Evident, celelalte concurente nu văd cu ochi buni evoluția lui Ruxi, aceasta reprezentând o amenințare pentru ele. Ce comentarii au făcut la adresa lui Ruxi și de ce a răbufnit concurenta?

Ruxi, ieșire nervoasă la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a deranjat-o pe concurentă?

Ținutele pe care Ruxi le poartă la Bravo, ai stil! Celebrities stârnesc controverse de cele mai multe ori, având în vedere că ies de fiecare dată din anonimat. Felul în care concurenta combină piesele vestimentare i-a uimit chiar și pe jurați, aceștia lăudând-o pentru creativitatea de care a dat dovadă de la începutul emisiunii și până în prezent.

Deși Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities a spus în repetate rânduri că își construiește singură ținutele că nu lucrează cu niciun designer, celelalte concurente nu sunt de aceeași părere. Astfel, Ruxi a fost acuzată că ascunde adevărul și că, în realitate, aceasta ar primi sfaturi din partea specialiștilor.

Comentariile colegelor au făcut-o pe Ruxi să răbufnească. Concurenta a dezvăluit că nu mai suportă să explice de fiecare dată că își alege singură piesele vestimentare. 

„Ele nu cred că eu îmi fac singură ținutele.(...) Am luat foc, de data asta am luat foc. Efectiv, gata. Mare lucru să faci niște ținute. Nu trebuie să fii mare geniu, mă simt de parcă mă fac proastă.

(...). Mă inspir de peste tot, de pe internet, din capul meu.(...). Astfel de atacuri cu ai stilist, nu ai stilist pot să fie din cauză că se simt amenințate sau vor să pună la îndoială capacitatea mea sau intelectul meu creativ, ca na, dacă noi avem stilist, sigur și tu ai. De ce ai fi tu diferită față de noi? Eu sunt diferită pentru că aleg să fiu diferită.
Dacă voi nu vă simțiți capabile să vă faceți singure ținute înseamnă că nici eu nu pot? Iau foc, am luat foc pentru că sunt capabilă să fac niște ținute.”
, a spus Ruxi, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities.

otniela bravo ai stil celebrities

Otniela, convinsă că Ruxi are parte de ajutor în alegerea ținutelor 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

viviana sposub bravo ai stil celebrities

Viviana Sposub consideră că Ruxi nu e sinceră atunci când spune că își construiește singură ținutele

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Anda Adam și Victor Slav, revedere în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Schimb savuros de replici între cei doi: „Cine s-ar fi gândit că...”

Otniela și Viviana Sposub, convinse că Ruxi are parte de ajutor în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities 

Otniela și Viviana Sposub sunt convinse că Ruxi are parte de ajutor, chiar dacă nu este vorba neapărat despre un stilist. Cele două concurente sunt de părere că Ruxi primește sfaturi din partea unor persoane care au cunoștințe în modă, dar că nu își dorește să își asume acest lucru public.

Pe de altă parte, Anda Adam a sărit în apărarea lui Ruxi. Cântăreața i-a analizat porfilul de instagram și a observat că Ruxi făcea alegeri vestimentare ieșite din tipare și înainte de a intra în competiție, lucru care dovedește că Ruxi nu lucrează cu un designer sau cu un stilist.

Citeste si: Ruxi Opulenta s-a îmbrăcat mult prea sumar și a scandalizat pe toată lumea: ''Din respect pentru...''

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

Stelian Ion, CU TUNURILE pe PNL, de 1 Decembrie: Votul a fost DETURNAT spre PNL

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț! Felicitări și casă de piatră!

Cum arată fiica Mădălinei Pamfile? Fetița e copia fidelă a mamei sale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies