Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

,
Anda Otniela

Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția 14 a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam și Otniela au avut o dispută de zile mari. Se pare că, într-un testimonial, Anda Adam a afirmat despre Otniela că își dorește doar să fie concurentă în cadrul show-ului și că nu face nici jumătate din ce ar trebui să facă o actriță. Otniela este de părere că afirmațiile făcute de Anda Adam sunt răutăcioase, părere pe care a susținut-o și în fața acesteia, lucru care a reușit să dea startul unui schimb de replici între cele două concurente.


In articol:

În ediția 14 a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam și Otniela au avut o dispută de zile mari.

Se pare că, într-un testimonial, Anda Adam a afirmat despre Otniela că își dorește doar să fie concurentă în cadrul show-ului și că nu face nici jumătate din ce ar trebui să facă o actriță. Otniela este de părere că afirmațiile făcute de Anda Adam sunt răutăcioase, părere pe care a susținut-o și în fața acesteia, lucru care a reușit să dea startul unui schimb de replici între cele două concurente.

Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

În timp ce se aflau în culise, Anda Adam și-a dorit să lămurească problemele pe care le are cu Otniela, neînțelegând de ce aceasta a acuzat-o că ar fi răutăcioasă.

„Zi-mi și mie, că am văzut un story al tău în care spui că sunt eu rea.

Că nu suporți răutatea”, a spus Anda Adam.

Citeste si: De ce Viviana Sposub și George Burcea amână să se căsătorească? Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut lumină: ”El mai are...”

„În ultimul tău testimonial ai zis că prietenul tău, Codin, dacă era aici, tot actor și el, avea povești amuzante”, i-a răspuns Otniela, susținându-și ferm părerea.

Ce a declarat Anda Adam despre Otniela în testimonialul care a aprins cearta dintre cele două concurente

Anda Adam

Anda Adam și-a dat cu părerea despre Otniela într-un testimonial

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Având în vedere că ea e actriță, că eu știu că Otniela e actriță, eu, sinceră să fiu, mă așteptam la mai mult de la ea ca povești, sau să joace mai mult. Dacă, de exemplu, era prietenul meu, Codin, aici, ăla chiar o făcea și pe actorul.

Adică, mie mi se pare că ea nu se folosește de chestia asta deloc și ce încearcă ea să facă sunt așa, un 10% din ce ar trebui să facă un actor. Cred că poate mai mult, știi? Adică, nu îmi arată că e actriță, vrea doar să fie concurentă la <<Bravo, ai Stil>>, și cred că e greșit, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Anda Adam în testimonialul despre care Otniela a adus vorba.

Citeste si: Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

În continuare, Otniela a încercat să explice situația în fața camerei, însă nu a fost lăsată de Anda Adam.

Anda Otniela

Otniela, deranjată de faptul că Anda Adam nu o lasă să vorbească

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Anda poate să susțină ce vrea, că ea oricum le întoarce cum vrea și în favoarea ei, eu am spus doar că asta mi se pare răutate și nu are legătură contextul...”, a spus Otniela, înainte să fie întreruptă de Anda Adam: „Dacă tu ai o frustrare este problema ta!”.

În final, Otniela a susținut că Anda Adam nu o lasă să vorbească, lucru care este nerespectuos. Iată întreaga discuție purtată între cele două concurente în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

Să RÂDEM cu șefii din Poliția Română! Rămas singur cu POARTA GOALĂ, un comisar-șef a DAT-O ÎN BARĂ

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Larisa Udilă amână pentru anul viitor botezul lui Milan din cauza pandemiei. Când va avea loc marele eveniment

Razboiul divelor la “Bravo, ai stil! Celebrities”; Conflictul stilistilor reizbucneste, iar Madalina Pamfile este cea vizata

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies