Anda Adam și Victor Slav, revedere în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Schimb savuros de replici între cei doi: „Cine s-ar fi gândit că...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 oct 2021, 00:21

Anda Adam și Victor Slav în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Victor Slav prezintă emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities și, așa cum era de așteptat, revederea acestuia cu Anda Adam a fost urmărită cu atenție de toată lumea. Ce și-au spus cei doi?

După ani buni de la momentul în care s-au separat, Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit acum în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că cei doi vor ajunge în această postură, mai exact el să fie prezentatorul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, iar ea concurentă în cadrul emisiunii. Ce și-au spus cei doi?

Anda Adam și Victor Slav, revedere la Bravo, ai stil! Celebrities 

Vreme de mai mulți ani, Anda Adam și Victor Slav  au format unul dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Deși toată lumea îi vedea deja căsătoriți, în cele din urmă, cei doi au luat decizia de a pune punct relației, dar fără scandal. După separare, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar o dovadă a acestui lucru stă interacțiunea pe care au avut-o în platoul Bravo, ai stil! Celebrities.

Când a venit momentul să o invite pe Anda Adam să defileze în fața juraților, Victor Slav a mărturisit că nu știe ce prezentare să îi facă acesteia, însă, în cele din urmă, prezentatorul de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a găsit cuvintele.

„Cine s-ar fi gândit că eu voi fi aici și ea acolo. Stai să mă gândesc ce prezentare să îi fac.

Am înțeles că aici ai trecut prin nenumărate transformări stilistice și că Raluca te tot roagă să vii în zona ta. Nu știu ce înseamnă asta, dar Anda, poate îmi explici tu.”, a spus Victor Slav.

Defilarea Andei Adam a fost urmărită cu mare atenție de toate concurentele aflate în platou, iar cea care a ținut să facă un scurt comentariu a fost Raluca Dumitru.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a ținut să sublinieze că a fost atentă la reacția lui Victor Slav în momentul în care Anda Adam și-a prezentat ținuta și că a observat un detaliu foarte interesant.

„Mi-a plăcut zâmbetul tău (n.r al lui Victor Slav) și cum ai privit-o pe Anda la acest moment.”, a spus Raluca Dumitru.

Evident, Victor Slav nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat rapid replica: „Dacă eu vă zic că a rămas tot acolo.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victor Slav și Anda Adam au interacționat pe parcursul întregului moment, semn că cei doi au rămas în relații bune.

Citeste si: Victor Slav, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Ce părere au avut jurații despre ținuta Andei Adam?

Anda Adam a reușit să impresioneze juriul și de această dată. Cei trei jurați s-au declarat încântați de alegerea vestimentară pe care a făcut-o Anda Adam, astfel că au răsplătit-o pe vedetă cu 3 steluțe.

Anda Adam a ales o ținută în care a combinat mai multe piese vestimentare animal print, însă detaliul care a făcut diferența a fost căciula pentru care vedeta a fost lăudată.

Citeste si: De ce prezintă Victor Slav Bravo, ai stil! Celebrities? Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici?

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.