Ruxi, Bravo, ai stil! Celebrities. Descoperă cine este Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Tot ce trebuie să știi despre ea!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 iul 2022, 03:35
ruxi opulenta bravo ai stil celebrities Foto(5)
Ruxi Opulenta, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Ruxi Opulenta se numără printre concurentele sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities.” Descoperă cine este Ruxi Opulenta și cum a ajuns celebră în România.

Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, va da totul pentru a demonstra că știe să își aleagă cele mai interesante ținute. Cine este Ruxi Opulenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și cum a ajuns să fie cunoscută în spațiul monden din România?

Cine este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? 

Ruxi Opulenta, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ruxi Opulenta sau Roxana Erdei, pe numele ei real, a devenit cunoscută în mediul online în perioada în care făcea parte din

proiectul LikeOne, alături de Creața. Ulterior, cele două au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă se bucurau de un succes fantastic. Se pare că cele două nu mai aveau aceeași viziune referitoare la acest proiect, motiv pentru care au decis să pună punct.

În urma separării, Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities a preluat contul de YouTube LikeOne, în timp ce Creața a rămas cu paginile de Facebook și Instagram.

După ce proiectul LikeOne a ajuns la final, Ruxi de la Bravo, ai stil! a încercat să se detașeze de tot ceea ce s-a întâmplat în trecut și să își construiască de la 0 o nouă carieră. Vedeta este urmărită în prezent de 513 mii de persoane pe instagram, acolo unde postează fotografii din vacanțe, dar și diferite imagini și filmulețe amuzante, aceasta fiind cunoscută pentru că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Ruxi Opulenta este, de fapt, un personaj pe care Ruxi a reușit să îl contruiască de-a lungul timpului. Ruxi Opulenta este un vlogger de succes, influencer și creator de conținut, aceasta desfășurându-și activitatea în mediul online. Dacă pe rețelele de socalizare le prezintă celor care o urmăresc un personaj, în realitate, Ruxi Opulenta este complet diferită, iar cei care vor urmări sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” o vor putea descoperi așa cum este ea în realitate.

Puțini știu că Ruxi Opulenta este pasionată de modă, însă analizându-i profilul de instagram, este evident că vedeta este preocupată de stil și că încearcă să își aleagă ținutele astfel încât să iasă în evidență. Ruxi Opulenta are o siluetă subțire și care îi permite să poarte aproape orice piesă vestimentară. Vedeta nu ezită să își accesorizeze ținutele, astfel că din garderoba ei nu lipsesc bijuteriile masive, cerceii supradimensionați sau ochelarii de soare.

Citeste si: Bravo, ai stil! Celebrities. CINE ii va lua locul lui Catalin Botezatu la "Bravo, ai stil! Celebrities". Prima reactie a designerului dupa ce a parasit rolul de jurat al reality-show-ului

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ruxi Opulenta, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a ajuns să scrie o carte?

Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, are o pasiune pentru scris, astfel că nu a stat prea mult pe gânduri, și-a așternut gândurile pe hârtie și astfel a luat naștere cartea „Intoxicată”. Vedeta a hotărât să își spună povestea pentru a-i inspira și pe cei din jur și pentru a-i determina să scape de relațiile toxice din viața lor.

„Auzind povestea altei femei, o poți conștientiza pe a ta. Poți căpăta curajul pe care nu credeai că-l ai ca să iubești altfel. Am scris această carte pentru tine. Mi-au trebuit 34 de ani ca să scap de relații toxice. Tu poți scăpa în 2 ore, citindu-mi povestea. Chiar cred că, citind această carte, vei înțelege multe despre tine.”, a scris Roxana Erdei, cunoscută ca Ruxi Opulenta, în descrierea cărții pe care a lansat-o.

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, foarte cunoscută pe instagram! Câți prieteni virtuali are?

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este una dintre cele mai cunoscute vedete din România pe instagram. Conținutul pe care îl promovează în mediul online se axează în principal pe satiră, astfel că prietenii virtuali așteaptă cu nerăbdare postările vedetei pentru a se amuza. Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities are 512 mii de urmăritori, reușind să își construiască o adevărată comunitate în online. Dacă unele din imaginile pe care le încarcă pe instagram prezintă o latură serioasă și feminină a concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities, altele sunt gândite special să stârnească amuzamentul celor care o urmăresc.

Când începe Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7? Ruxi, hotărâtă să facă furori

Așteptarea a luat sfârșit pentru cei care s-au întrebat când începe Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Show-ul de televiziune va avea premiera miercuri, 8 septembrie 2021, la ora 22:30. Ruxi, una dintre cele 9 concurente din sezonul 7, și-a propus să facă furori de miercuri până vineri, de la ora 22:30, dar și în Galele Bravo, ai stil! Celebrities difuzate sâmbăta, de la ora 22:00.

 

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!