Rusia are cea mai mare gaură de pe Pământ care se crede că duce spre Iad. Motivul pentru care sovieticii au săpat-o

,
gaură-pământ-rusia-serbia-kola

Rusia are cea mai mare gaură de pe Pământ care se crede că duce spre Iad. Motivul incredibil pentru care sovieticii au săpat-o

[Sursa foto: Playtech]

Cea mai mare gaură de pe Pământ se află în Rusia, undeva în vestul țării. Aceasta nu este deloc ușor de zărit cu ochiul liber, însă, dacă acorzi atenție detaliilor, o vei putea vedea, bine ascunsă printre o mulțime de fiare vechi.


In articol:

În partea de vest a Rusiei

Citeste si: Ce riscă soldații ucraineni din uzina Azovstal, capturați de Rusia. Autoritățile din Moscova cer să fie judecați pentru crime de război

se află cea mai mare gaură din lume.

Aceasta se află sub o mulțime de fier vechi și sub bucăți de beton sfărâmat. Cu toate acestea, dacă vei da dărâmăturile la o parte, vei putea vedea un disc metalic, de dimensiuni mari, ce este prins în pământ cu șuruburi.

În ciuda faptului că, la prima vedere, ai crede că este un disc vechi, un disc peste care timpul și-a pus amprenta, acel disc este, de fapt, capacul sudat al unui foraj ce coboară 12 km în pământ. Conform Playtech.ro, acea gaură este chiar mai mare decât cel mai adânc punct cunoscut din ocean, fiind vorba de Groapa Marianelor.

Citeste si: "Intrarea in IAD", cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este infricosator ce spun localnicii

Cum se cheamă cea mai mare groapă de pe Planetă și ce rol are

Numele ei este Kola Superdeep Borehole și, deși ai crede că poate ar avea vreo legătură cu extragerea combustibililor fosili, să știi că te înșeli.

Ei bine, aceasta are un rol pur științific, deoarece rușii au vrut să afle mai multe lucruri despre scoarța planetei.

Adevărul este că știm mai puțin despre ceea ce se află sub picioarele noastre decât despre ceea ce se află de cealaltă parte a Sistemului Solar”, a spus Hank Green în cadrul unui episod din 2014 al SciShow.

 

 

Ce au găsit cercetătorii în Kola Superdeep Borehole

Cercetările începute în anul 1970 au continuat și acum 24 de ani și au scos la iveală lucruri de-a dreptul interesante.

În primul rând, trebuie specificat faptul că oamenii de știință au găsit apă la 12 km sub pământ, lucru ce a părut extrem de greu de crezut la început. Mai mult decât atât, s-au găsit mai multe fosile, de dimensiuni microscopice, a peste 20 de specii de organisme unicelulare ce au murit în urmă cu foarte mult timp.

gaură-pământ-rusia-serbia-kola

Rusia are cea mai mare gaură de pe Pământ care se crede că duce spre Iad. Motivul incredibil pentru care sovieticii au săpat-o

[Sursa foto: Captură YouTube]

De asemenea, au fost găsite și roci cu o vechime de peste 2,7 miliarde de ani, dar oamenii de știință încă nu au putut da de cap acestui mister. În continuare, trebuie menționat faptul că, la acea adâncime, temperatura este cu 80 de grade Celsius mai mare decât cea pe care au estimat-o cercetătorii, fiind vorba de 180 de grade Celsius.

Citeste si: Rusia și China au făcut exerciții militare comune în timpul vizitei lui Joe Biden în Japonia

Gaura din Pământ se spune că duce spre Iad

Potrivit Realitatea.net, în anul 1989, un grup de geologi a declarat că faimoasa Kola Superdeep Borehole nu este nimic altceva decât o poartă spre iad.

Aceștia susțin că, în timp ce efectuau săpăturile, o creatură îngrozitoare, cu colți imenși, a ieșit dintr-un nor de gaz, iar, dinspre centrul Pământului, se auzeau țipetele oamenilor care sunt în Iad.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Vladimir Putin susține că Ucraina creează arme biologie cu ajutorul SUA și vrea să răspândească boli periculoase. Este pretextul liderului rus de a începe o escaladare militară,...

SURSE O farfurie cu cocaină și carne expirată găsite la perchezițiile din dosarul StartUp-Nation - Prejudiciul de 1,6 milioane de lei recuperat integral

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

"Intrarea in IAD", cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este infricosator ce spun localnicii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies