Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv. Când s-a produs ruptura și care este motivul?

,

Au șters toate fotografiile în care apăreau împreună, iar de această dată, se pare că Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv. Când s-a produs ruptura și care este motivul?


In articol:

Roxana și Turcu, unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Puterea Dragostei", au decis să meargă pe drumuri diferite.

Cei doi nu mai fac parte din emisiune, iar aceasta nu este singura schimbare importantă din viața lor. Deși mulți credeau că se completează unul pe celălalt și că formează un cuplu perfect, cei doi au decis să se despartă.

Citeste si: Philip a înșelat-o pe Berna? Acuzații grave: "Dacă eram în România, nu îl iertam niciodată!" Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 și 17:00

Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv. Când s-a produs ruptura și care este motivul? 

Dacă în trecut apăreau împreună pe rețelele de socializare și își declarau iubirea, acum, Roxana și Turcu au hotărât că cel mai bine ar fi să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Roxana a confirmat separarea, iar pe contul ei de instagram, aceasta a repostat mai multe texte scrise pe paginile administrate de fanii ei. Aceste mesaje prezintă relația actuală a celor doi și motivele care au dus la separare.

Citeste si: Concurentul care a fost eliminat de la "Puterea Dragostei". Andreea Mantea a făcut anunțul: "A fost descalificat"

"Roxana și Turcu sunt despărțiți de mai bine de o lună, dar aseară au decis, de comun acord (în urma unei discuții mai aprinse) să încheie orice tangență unul cu celălalt.

Totul a fost cauzat de nepotrivirea de caracter dintre cei doi. Vă rog, nu puneți botul la vrăjeli că i-ar fi despărțit nu știu cine cu nu știu ce conversații, că ar fi apărut nu știu ce zână în peisaj. Nu! Nu mai credeți zvonuri false și mai important, nu le mai răspândiți. Roxana este bine, dar în momentele astea are nevoie de iubire și afecțiune din partea noastră. Let's show her love!", este mesajul pe care Roxana l-a pus la story.

Citeste si: Imaginea care spune tot despre despartirea Roxanei de Turcu! Iata ce a aparut pe contul de socializare al tinerei la scurt timp de la separarea de iubitul ei!

Citeste si: Bianca, atacată dur! "Mie mi-ar fi ruşine să mă arăt în public..." Răspunsul halucinant al brunetei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prietenia lor e în pericol? Andreea Pirui și Ligi s-au certat din nou: "Nu îmi spui tu mie ce să zic!"

Pedepsele continuă. Twitter suspendă conturi care preiau mesajele lui Donald Trump

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Bianca, ținta răutăților? Jigniri în casa fetelor: "Îmi vine să vomit!" De la ce a pornit conflictul?

Livian nu se mai ascunde. A spus totul despre relația cu Bianca în camera roșie: "Aia e adevărata Bianca"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies