Bianca, ținta răutăților? Jigniri în casa fetelor: "Îmi vine să vomit!" De la ce a pornit conflictul?

Un lucru cât se poate de banal a reaprins conflictul în casa fetelor, în mijlocul tensiunilor fiind Bianca, Berna și Daiana. De la ce a pornit totul?


In articol:

Bianca se consideră ținta răutăților, acuzând-o pe Berna că a vrut să o pună într-o lumină proastă. Astfel, cele două concurente au avut o discuție în contradictoriu, iar atunci când Berna i s-a adresat Biancăi folosind alintul "iubita", aceasta din urmă a reacționat dur: "Nu mă mai alinta așa, te rog frumos, că îmi vine să vomit".

Citeste si: Ce meserie a avut Simina de la ''Puterea dragostei'' inainte sa vina la emisiune? Putina lume stie din ce facea bani!

Bianca, ținta răutăților? Jigniri în casa fetelor: "Îmi vine să vomit!" De la ce a pornit conflictul?

Conflictul dintre Berna și Bianca a început după ce Berna i-ar fi propus Daianei să se mute în cameră cu ea. Gestul ei a deranjat-o foarte tare pe Bianca, considerând că la mijloc este vorba doar despre răutate.

Fiecare concurentă are propria ei variantă de adevăr, iar Daiana a mărturisit că s-a gândit pentru un moment să se mute în cameră cu Berna și să o lase singură pe Bianca, având în vedere că aceasta vrea tot timpul să doarmă, ceea ce înseamnă că Daiana trebuie să fie atentă la fiecare mișcare pe care o face pentru a nu o deranja pe Bianca.

Citeste si: Bianca a ieșit din emisiune. Imaginile cu Livian au făcut-o să își piardă cumpătul: "Mai bine ies afară"

Invitația lansată de Berna a pus întreaga casă pe jar, anumiți concurenți venind în sprijinul Biancăi, în timp ce alții sunt de părere că aceasta exagerează și se victimizează, la mijloc fiind vorba doar despre o neînțelegere.

Mai multe despre conflictul dintre Berna, Bianca și Daiana în materialul video de mai jos.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a rămas fără buletin! Ce s-a întâmplat cu actul concurentei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate