Bianca a ieșit din emisiune. Imaginile cu Livian au făcut-o să își piardă cumpătul: "Mai bine ies afară"

Nu mai formează un cuplu, dar între Bianca și Livian încă există tensiuni puternice. Gestul concurentului de la "Puterea Dragostei" a făcut-o pe Bianca să iasă din emisiune. Ce s-a întâmplat?


In articol:

Nu este pentru prima oară când Livian se folosește de toate mijloacele posibile pentru a o face geloasă pe Bianca, semn că sentimentele lui pentru ea încă sunt foarte puternice.

Citeste si: Decizie radicala la Puterea dragostei! Ce se intampla cu favoritii si cu premiul saptamanal? Eliminarea care nu surprinde pe nimeni

Deși el se amuză atunci când o vede pe Bianca nervoasă, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu se simte deloc confortabil atunci când e pusă în această situație.

Bianca a ieșit din emisiune. Imaginile cu Livian au făcut-o să își piardă cumpătul: "Mai bine ies afară"

Ella a fost trimisă în camera roșie, însă fetele din casă nu au știut ce băiat i-a ținut companie. Suspansul a fost mare, iar în momentul în care i-a văzut pe Ella și Livian împreună, Bianca a răbufnit.

Citeste si: Momente de cumpana la Puterea dragostei. Cine este pedepsit pentru scandal si violenta

Bianca bănuiește că între Ella și Livian este mai mult decât o prietenie, chiar dacă el a explicat că nu ar putea avea niciodată o relație cu ea.

Bianca: Nu îl mai bag în seamă. Nu îl mai bag în seamă toată ziua. Deja m-am enervat. M-am enervat și îmi vine să înjur, mai bine ies afară.

Berna: Bianca, te rog, nu te enerva.

Livian: Ce s-a întâmplat? Cine a ieșit?

Toate fetele: Bianca!

Livian: Am fost în camera roșie?

În realitate, nu Livian a fost în camera roșie cu Ella, ci un alt concurent, însă a făcut să pară că el ar fi stat în compania frumoasei concurente, totul pentru a o enerva pe Bianca, lucru care s-a și întâmplat.

Iată cum a reacționat Bianca atunci când i-a văzut pe Ella și Livian împreună.

Citeste si: Bianca, atacată dur! "Mie mi-ar fi ruşine să mă arăt în public..." Răspunsul halucinant al brunetei!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate