Decizie radicala la Puterea dragostei! Ce se intampla cu favoritii si cu premiul saptamanal? Eliminarea care nu surprinde pe nimeni

La Puterea dragostei s-au luat decizii radicale in Gala, din cauza evenimentelor din ultima saptamana. Iata materialul video


In articol:

La Puterea dragostei s-au luat decizii radicale: fara favoriti si fara premiu saptamanal de 1500 de euro. Saptamana aceasta nu face cinste emisiunii, iar Andreea Mantea a anuntat ca nu aici se opresc deciziile radicale!

Voturile telespectatorilor nu au fost totusi ignorate, iar Andreea Mantea a anuntat cine au fost cei votati cel mai putin. Ramona, Daiana si Sergio sunt cei pe care publicul i-a votat cel mai putin, iar Sergio este cel care a avut cele mai putine voturi.

Sergio a schimbat cateva cuvinte cu Andreea Mantea si a fost anuntat ca este eliminat din emisiune, dar ca va sta la hotel pe perioada necesara, impusa de starea de urgenta.

Sergio si-a luat la revedere de la ceilalti concurenti si a spus niste lucruri uimitoare! Impresionant este si cum au reactionat fostii colegi de competitie.

Iata reactia lui Sergio si a colegilor de competitie:

Citeste si: VIDEO Scandalul nu s-a oprit! Dupa bataia de pomina, cele doua tabere s-au razboit la hotel. Marturisiri incredibile

Citeste si: Sergio, interogat de Andreea Mantea. Halucinant ce a spus concurentul: "Am vrut sa ma razbun, pur si simplu!"

Citeste si: Gala Puterea dragostei, fara anumiti concurenti. Anuntul prezentatoarei Andreea Mantea: "Sunt paziti si filmati"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate